Latest News

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Συνελήφθη πολίτης επειδή αποκάλεσε γαϊδούρι τον Πάγκαλο!


Αγανακτισμένος πολίτης αποκάλεσε γαϊδούρι το Θεόδωρο Πάγκαλο και συνελήφθη μετά από μήνυση του πρώην υπουργού και όχι του... γαϊδάρου! 
Το απίστευτο και χοντρό περιστατικό φέρετια να συνέβη το μεσημέρι στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Εκεί, όπως είναι γνωστό, ο Πάγκαλος συνηθίζει να κάνει τακτικά τα μπάνια του για να διατηρεί την καταπλκητική φόρμα του. Μόλις ο πολίτης είδε τον Θεόδωρο Πάγκαλο στη λίμνη της Βουλιαγμένης, τον πλησίασε και τον αποκάλεσε «γαϊδούρι». Χαρακτηριστικά φέρεται να είπε :"Κοίτα το γαϊδουρι έχει το θράσος να έρχεται να κάνει μπάνιο..."
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θ. Πάγκαλος τον άκουσε, τον πλησίασε και του ζήτησε να το επαναλάβει όπως και έγινε. Τότε, ο πρώην υπουργός ζήτησε να συλληφθεί ο πολίτης και κλήθηκε η αστυνομία, που μετέφερε τον πολίτη στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης. 
Ο Θ. Πάγκαλος κατέθεσε μήνυση κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, θα έπρεπε να κάνει το γαϊδούρι που είχε ένα λόγο παραπάνω να νιώθει προσβεβλημένο. Πάντως, ο πολίτης αδίκησε τον πρώην υπουργό, καθώς από τη φωτογραφία δεν μπορείς να πεις ότι μοιάζει με γάϊδαρο!
@ Πετάει ο Πάγκαλος; Πετάει, πετάει...