Latest News

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πρώτος τίτλος για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ - Τι δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά

Φωτογραφία για Πρώτος τίτλος για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊΤα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν τη μεγάλη ανατροπή (3-1)
και κατέκτησαν το πρωτάθλημα
στο γυναικείο βόλεϊ.
 Η ομάδα του...

Τέλη Σωτήρχου νίκησε τρεις συνεχόμενες φορές την ΑΕΚ στα play offs, έφτασε στο 3-2 και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Στα play offs η ΑΕΚ μπήκε με πλεονέκτημα μεγάλο, καθώς προηγείτο από την κανονική διάρκεια με 2-0, ενώ είχε και το πλεονέκτημα έδρας. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας νίκησε τρεις φορές την ΑΕΚ, τις δύο εκτός έδρας και πανηγύρισε το τρόπαιο του πρωταθλητή. Πρωταγωνίστριες για τον Ολυμπιακό ήταν οι Γιακουμή, Κοσμά και Χριστοδούλου, ενώ καταπληκτική δουλειά έκαναν οι Κονόμη, Τένεβα και Κωνσταντίνου. Το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν κατάμεστο από τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός είχε καλή ψυχολογία, θαυμάσιο μπλοκ και πάθος για να φτάσει στη μεγάλη νίκη και την ολική ανατροπή.
Τα σετ: 21-25, 25-20, 24-26, 20-25.

Οι έμπειρες Τζανακάκη και Παπαγεωργίου έδωσαν ό,τι μπορούσαν, η Κις πήρε πολλούς πόντους και η Παπαφωτίου με τα σερβίς της ήταν οι κορυφαίες για την ΑΕΚ.
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την  κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ από τα κορίτσια του Ολυμπιακού Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ολυμπιακός, για άλλη μια φορά, δείχνει το δρόμο της ανατροπής. Στέλνει το μήνυμα, ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, φτάνει να υπάρχει πίστη και αγωνιστικότητα. Αυτό συμβολίζει η φετινή μεγάλη επιτυχία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους όσους πίστεψαν σε αυτήν την ομάδα και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία τους. Αθλήτριες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους. Από τη δύναμή τους παίρνουμε δύναμη για να αλλάξουμε τα πάντα στην πόλη. Αλλά κυρίως τη νοοτροπία της παραίτησης που βασάνιζε για χρόνια τον Πειραιά. Θα πετύχουμε την ανατροπή, θα τα καταφέρουμε».

@ Με την πανηγυρική δήλωση του δημάρχου περί ανατροπής, τα λόγια είναι περιττά και δεν περιγράφω άλλο...