Latest News

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Κάποιος να "γλυκάνει" τον Μαστρονικόλα

Ο Γιάννης Μαστρονικόλας κατεβαίνει από τη θέση του γραμματέα του δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Πηγαίνει στο βήμα μπροστά από το προεδρείο, όπως συνηθίζει τον...
τελευταίο καιρό. 
Ο δημοτικός σύμβουλος, ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα,  γλυκά το κουμπί του μικροφώνου και μέσα σε λίγα λεπτά τα λέει όλα!
Κατ' αρχήν, δίνει συγχαρητήρια στον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για το έργο τους. Αυτό το κάνει συνέχεια τελευταία και συζητείται όχι με τόσο  κολακευτικά σχόλια πέριξ της πλατείας Κοραή.
Τώρα ο ίδιος δεν χάνει την ευκαιρία και δίνει απάντηση στους επικριτές του, υποστηρίζοντας πως δεν τα έχει βρει με τον συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Αν και δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει ότι εξελέγη με τον συνδυασμό "Πειραιά Πόλη Θρύλος" του Πέτρου Μαντούβαλου. Τον τελευταίο, μάλιστα, φαίνεται πως τον έχει αποκηρρύξει εντελώς, καθώς, όπως είπε, αυτός εκπροσωπεί τον συνδυασμό του ...Βιουγιουκλάκη! 
Στη συνέχεια εξαπολύει μια ακόμη επίθεση στη Μαρία Σταθάκη από το "Λιμάνι της Αγωνίας", επειδή οργανώνει τη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Όμως δεν σταμάτησε εδώ. Επιπλήττει τους προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων για τις απουσίες τους από το Δημοτικό Συμβούλιο και ζητά να υποβάλλουν ακόμα και τις παραιτήσεις τους!
Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει παρατήρηση- ιεροσυλία και στον πρώην "τσάρο" αναπληρωτή δήμαρχο Τάσο Κάρλε, ζητώντας να τον ενημερώνει εγκαίρως για τα θέματα που φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο, διαφορετικά ως γραμματέας δεν απείλησε πως δεν θα υπογράφει τα πρακτικά! 
Μετά επέστρεψε στη θέση του γραμματέα του προεδρείου, αλλά δεν έλειψαν οι παρεμβάσεις από μικροφώνο, όπου ανακοίνωνε ποιος δημοτικός σύμβουλος βγήκε κι επέστρεψε στην αίθουσα!
 @ Μήπως κάποιος να γλυκάνει ή τουλάχιστον να χαλαρώσει τον Μαστρονικόλα, λέμε μήπως...