Latest News

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ποιος πιάνει τώρα τα κορίτσια από τη Μάνη...

Φαίνεται ήταν να μην πάρουν φόρα. Τώρα ποιος πιάνει τα κορίτσια από τη Μάνη που δεν σταματάνε με τίποτα και πάνε από ραντεβού...
σε ραντεβού! 
Μετά το πρώτο Μανιάτικο Αντάμωμα στην Αρεόπολη η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης πραγματοποιεί ευρεία..."συνάντηση εργασίας"!  (σ.σ. Τι εννοείται κορίτσια;) 
Το νέο ραντεβού είναι για τις  5.30 το απόγευμα στις 22 Απριλίου στο ξενοδοχείο «SAVOY» (Ηρώων Πολυτεχνείου 93), στον Πειραιά.
Τα  κύρια θέματα είναι:
 
Α) Οργάνωση της πρότασης που έγινε ομόφωνα δεκτή, στο Πρώτο Μανιάτικο Αντάμωμα Συλλόγων, να πραγματοποιηθεί σημαντικό πολιτιστικό καλλιτεχνικό δρώμενο, φέτος το Καλοκαίρι, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, της αναπαράστασης της συγκλονιστικής  Μάχης του Δυρού, στο φυσικό της χώρο, στην παραλία Δυρού.

Β) Περιβαλλοντική δράση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), σε συνεργασία με Συλλόγους της Μάνης, για τον καθαρισμό μονοπατιού στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Γ) Δημιουργία ιστοτόπου στο διαδίκτυο, στον οποίο θα φιλοξενούνται όλοι οι Μανιάτικοι Σύλλογοι.

Στην ευρεία Συνάντηση Εργασίας της 22ας Απριλίου, έχουν κλιθεί Μανιάτες  Βουλευτές, Δήμαρχοι, Φορείς, Ενώσεις, Σύλλογοι,  καθώς και  άνθρωποι του Πολιτισμού και της Τέχνης. ( σ.σ. Ακόμα κι αυτούς που κάνουν τους Άγιους...)
Η Πρόεδρος της Π.Ε.Γ.Μ. Νόρα Μιχαλολιάκου, σημειώνει:
«Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε καλύτερα στην ανάπτυξη του τόπου μας. Η ευρεία Συνάντηση Εργασίας που πραγματοποιούμε στις 22 Απριλίου, αποτελεί τη συνέχεια του  Πρώτου Μανιάτικου Ανταμώματος Συλλόγων, που με επιτυχία διοργανώσαμε  στην Αρεόπολη, στις 16 Μαρτίου.
Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην προβολή της ιδιαίτερης πατρίδας μας, με δράσεις οι οποίες προάγουν την ιστορία, τις ομορφιές και τις αξίες της Μάνης.
Η δημιουργία και υλοποίηση κοινών δράσεων όπως αυτές που θα συζητηθούν στη Συνάντηση Εργασίας, είναι για εμάς ο δρόμος της καλής προσφοράς και του σεβασμού στην βαριά ιστορική κληρονομιά της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Θέλουμε τη Μάνη πόλο έλξης επισκεπτών, με ποιοτικά δρώμενα και με τουριστική ανάπτυξη, γιατί πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν την ατμομηχανή της οικονομικής ευρωστίας γενικότερα στην περιοχή.»