Latest News

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ένα τελευταίο αντίο και ένα τεράστιο "γιατί" για τον αγαπημένο φίλο Κώστα Ρεσβάνη…

Θλίψη, σοκ, αλλά κι ένα αναπάντητο "γιατί" έχει προκαλέσει η απώλεια του γνωστού δικηγόρου Κώστα Ρεσβάνη στον Πειραιά. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο...
αξιοπρεπή, αρχοντικό και ιδιαίτερα ευαίσθητο που όμως κρατούσε αυτή την πτυχή του χαρακτήρα του βαθιά μέσα του. 
Ο Κώστας ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και έδειχνε πως δεν τον προβλημάτιζε τίποτα. 
Αγαπούσε τη ζωή, την απολάμβανε, έκανε μια σημαντική πορεία στην Δικηγορία ενώ άφησε το στίγμα του στα κοινά του Πειραιά. Όπως έλεγε σε φίλους «έχω γεννηθεί νικητής και όταν ασχολούμαι με κάτι θέλω να είμαι πάντα πρώτος…». 
Ακόμα και τους τελευταίους μήνες της ζωής του, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα γνώριζαν ελάχιστοι δικοί του άνθρωποι. 
Όταν στις 13 Δεκεμβρίου αυτοτραυματίστηκε με την καραμπίνα του δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως ένας άνθρωπος με την δική του οξυδέρκεια θα έκανε ένα τόσο σοβαρό λάθος. 
Όπως αποδείχθηκε ήταν απόπειρα αυτοκτονίας. Και ποιος ξέρει πόσες ακόμα είχαν προηγηθεί ή είχαν ακολουθήσει. 
Εδώ και ώρες που έχει φύγει ο Κώστας Ρεσβάνης ακούγονται πολλά. 
Ότι πριν μερικές ημέρες είχε ανέβει στο μπαλκόνι του γραφείου του, αλλά τον είδαν περίοικοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία τον απέτρεψε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Δυστυχώς, ήταν αποφασισμένος να φύγει, να πετάξει στους ουρανούς. 
Δεν γνωρίζουμε από ποιους δεχόταν πιέσεις, ούτε τα οικονομικά προβλήματα που τον έπνιγαν. 
Ωστόσο για να αφήσει πίσω του τη γυναίκα του Ευγενία και τις δύο κόρες του βρισκόταν σε απόγνωση… 
Ο Κώστας επέλεξε με αυτό τον τραγικό τρόπο να φύγει από κοντά μας. Βουτώντας στο κενό από τον 5ο όροφο του γραφείου του στην πλατεία Τερψιθέας. 
Φίλοι, γνωστοί και άνθρωποι που τον αγαπούσαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος πρόεδρος δεν είναι πια κοντά τους. Στα χείλη όλων έχει μείνει  ένα τεράστιο "γιατί" για το χαμό του. 
Εμείς δεν έχουμε παρά να θυμόμαστε σαν ένα άνθρωπο που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον Πειραιά, αλλά και τις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν από κοντά...

@Καλό ταξίδι Κώστα Ρεσβάνη...
Τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του από το "Repotaz Net"