Latest News

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η αγωνία του Στέλιου Μπρατσόλη

Διάχυτη είναι η αγωνία του Στέλιου Μπρατσόλη για την επανεκλογή του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Από την ημέρα που ανακοίνωσε την...
την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρεία έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ συσκέψεων και συναντήσεων με διάφορους παράγοντες, προσκείμενους κυρίως στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να τον βοηθήσουν να μην χάσει την καρέκλα στην Ένωση. 
Τελευταία συμμετείχε σε σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανο Χρήστου στην οποία εμφανίστηκε να διεκδικεί το ποσό των 350.000 ευρώ για τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ. 
Επίσης για λόγους προφανώς επικοινωνιακούς, δηλώνει πως μάχεται για τα προβλήματα του αθλητισμού στον Πειραιά, τα οποία ωστόσο δεν επιλύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια που είναι πρόεδρος στην Ένωση. 
Εκείνο που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι όσα Δελτία Τύπου δεν έχει βγάλει η ΕΠΣΠ όλο αυτό το διάστημα που είναι πρόεδρος ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Παναγιώτη Φασούλα, τις έβγαλε τώρα που ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. 

@Χαλάρωσε ρε Στέλιο. Δεν έχεις και τον Ομπάμα αντίπαλο…