Latest News

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Απίστευτο φονικό συγκλονίζει τη Μάνη- Σκότωσε το θείο του για μια παρεξήγηση!

 Σοκ προκαλεί το άγριο φονικό στη Μάνη. Ένας   44χρονος Μανιάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον 65χρονο θείο του μετά από παρεξήγηση με τον εξάδελφό του που ξεκίνησε για μια...
θέση πάρκινγκ! 
Το άγριο φονικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνία. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έγινε στο χωριό τους. Από μια παρεξήγηση έφτασε ένα ολόκληρο σόι στο κακό.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ξαδέρφια τα οποία σπίτια τους είναι δίπλα, τσακώθηκαν για μια θέση παρκινγκ. Τα αίματα άναψαν και πιάστηκαν στα χέρια. Στον καβγά επενέβη ο θείος τους για να τους χωρίσει και κατά την διάρκεια της συμπλοκής έπεσε νεκρός!
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης  μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με το θύμα και άλλα δύο άτομα, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 65χρονο και ελαφρά τρία ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο σημείο. Εκτός από το όπλο του εγκλήματος, στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 102 φυσίγγια και έξι κάλυκες διαφόρων τύπων, καθώς και οκτώ αμπούλες αερίου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτη.