Latest News

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ποιοι επιτέθηκαν στο Χάρη Λαζαρόπουλο

Ερωτηματικά προκαλεί η άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λαζαρόπουλος έξω από το πατρικό σπίτι του. Η επίθεση έγινε λίγο πριν...
αναχωρήσει για την νεκρώσιμη ακολουθία για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο Ανδρέα Αναγνώστου χθες το απόγευμα. 
Σύμφωνα με το “Newsbomb.gr”, νεαρός άνδρας επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, τον έβρισε με απαράδεκτες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται εναντίον των εργαζομένων στον Τύπο και τού επιτέθηκε βίαια. 
Ο Χάρης Λαζαρόπουλος προσπάθησε να απαντήσει στα χτυπήματα που δέχθηκε με τυφλό μίσος στο κεφάλι και στο πρόσωπο ενώ εκείνη τη στιγμή έσπευσε κοντά του ο αδελφός του για να τον βοηθήσει. 
 Το περίεργο είναι πως εμφανίστηκαν ξαφνικά άλλοι πέντε άγνωστοι να υποστηρίξουν τον νεαρό που έκανε την επίθεση ενώ μόλις ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όλοι εξαφανίστηκαν. 
 Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, το οποίο εφημερεύει. 

Λίγη ώρα πριν, ο δημοσιογράφος σχολίασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: 
«Όποια κι αν ήταν η αφορμή ένα είναι σίγουρο: Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται. Το ρεπορτάζ δεν σταματά. Οι τραμπούκοι του παρακράτους βρίσκονται σε πανικό. Θέλουμε και αγωνιζόμαστε για υπερήφανη Ελλάδα με εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη».
Πάντως οι επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό και η Αστυνομία να ερευνήσει σοβαρά ποιοι επιτέθηκαν στο Χάρη Λαζαρόπουλο...
@ Του ευχόμαστε περαστικά...