Latest News

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μήπως να επέμβει εισαγγελέας για Καστράκι;

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πειραιά αναμένεται να προκαλέσουν για μια ακόμη φορά τα "έργα και οι μέρες" της δημοτικής αρχής...

Κερατσινίου- Δραπετσώνας. 
 Οι εργασίες που γίνονταν στο Καστράκι φαίνεται ότι ήταν τουλάχιστον παράτυπες. Έτσι αποφαίνεται ο Συνήγορος του Δημότη και της Επιχείρησης Κανέλλος Λάλος απαντώντας σε ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Κούβαρη. Πρόκειται για τοποθέτηση ιδιαίτερης βαρύτητας που αφήνει έκθετους την Διοίκηση του Δήμου και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κ. Βάνα Δατσέρη, αλλά και τον Διευθυντή Τ.Υ. κ. Λάκη Κασένογλου. Αυξάνει δε τα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει, για το τι συνέβαινε στο Καστράκι και γιατί κάποιος ιδιώτης ανέλαβε να κάνει εργασίες αφιλοκερδώς. 
Παράλληλα ο επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" Ζαχαρίας Ζούπης με έγγραφό του -γραμμένο σε πολύ έντονο ύφος- επιπλήττει τους Βάνα Δατσέρη και Λάκη Κασένογλου, γιατί δεν του έχουν δώσει την άδεια εργασιών και την άδεια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Επισημαίνει, μάλιστα, ότι αν δεν του δοθούν τις επόμενες μέρες, θα προβεί σ΄όλες τις απαραίτητες ενέργειες. 
@ Μάλλον χρειάζεται να επέμβει ο εισαγγελέας και για το Καστράκι...