Latest News

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ποιος γνωστός ηθοποιός δεν είχε να φάει...

Αποκαλυπτικός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος μιλά για τις δύσκολες -τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο- ώρες που έχει περάσει στη... 
  ζωή του.  
«Έφτασα στο σημείο να μην έχωνα φάω" δήλωσε ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος στο περιοδικό «TV Menu». 
"Όταν ήμουν πρωταγωνιστής στο Θέατρο Τέχνης και έπαιρνα μισθό πείνας. Υπήρχε μέρα που είχα να φάω ίσα - ίσα ένα σουβλάκι μετά την παράσταση. Έζησα και με τριακόσια ευρώ το μήνα. Μέχρι πρόσφατα έκανα δικές μου δουλειές. Κάποια στιγμή ήρθαν τα πράγματα ανάποδα. Δεν είχα μία. Έπρεπε να πληρώσω ΙΚΑ, εφορίες, μισθούς. Στη χώρα μας πρώτα ήρθε η κρίση των αξιών και έπειτα η οικονομική κρίση». 
Δε δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί και στην περίοδο που χρειάστηκε ψυχιατρική βοήθεια: «Μου κόστισε πολύ η απώλεια των γονιών και της αδελφής μου. Ειδικά με την αδερφή μου, γιατί ήταν πολύ νέα. Πέρασα κατάθλιψη. Έκανα θεραπεία επί έξι μήνες, κανονική αγωγή. Σκέπαζα τα πράγματα, σαν να μην υπάρχουν. Η κατάθλιψη, όμως όσο και να τη σκεπάζεις και να λες "δεν έχω" σε κυνηγάει. Βλέπω φωτογραφίες της εποχής εκείνης και είναι πολύ φανερή στα μάτια μου, στην έκφραση μου. Σερνόμουν. Πήγα σε ψυχίατρο, ο οποίος με στήριξε και με βοήθησε πολύ».