Latest News

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Οι εκδηλώσεις της...μιζέριας!

Λαικιστές χαρακτήρισε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος όσους κριτικάρουν τις εκδηλώσεις που ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί  στο...



...νεοκλασικό της Κανθάρου σκορπώντας χιλιάδες ευρώ σε "φρου φρου και αρώματα". Μιλώντας στην εκπομπή του στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά, δήλωσε:
 "κάποιοι κραυγάζουν με ένα απίστευτο λαϊκισμό που μισεί την πόλη. Τίποτα -λέει- να μην κάνουμε. Καμία εκδήλωση. Και να τα κάνουμε αυτά τα χρήματα -το ένα χιλιάρικο, τα δύο χιλιάρικα- δήθεν κοινωνική πολιτική", ενώ επισήμανε πως η κοινωνική πολιτική είναι προτεραιότητα και πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς στέγη και φαγητό στον Πειραιά.
Καταρχήν κανείς δεν είναι αντίθετος στο να υπάρχουν πολιτιστικά event αρκεί να αφορούν τους Πειραιώτες. Να είναι φρέσκα να πιάνουν τον παλμό του κόσμου και να απευθύνονται σε κάθε ηλικία.
Το να διοργανώνει μια εκδήλωση την οποία εκτός από τους αντιδημάρχους και τους γνωστούς μαϊντανούς της πόλης δεν θα παρακολουθήσει κανένας Πειραιώτης δεν έχει κανένα νόημα. 
Όλα όσα γίνονται στην Κανθάρου δεν έχουν καμία απολύτως απήχηση στον κόσμο. 
Το μόνο που εξυπηρετούν αυτές οι εκδηλώσεις είναι οι δημόσιες σχέσεις του δημάρχου. 
Όσο για το χιλιάρικο ή το διχίλιαρο που με τόση απαξίωση αναφέρεται ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, δυστυχώς είναι δεκάδες χιλιάδες τα ευρώ που έχουν σπαταληθεί για τις εκδηλώσεις της πλάκας στην Κανθάρου. 
Αλλά ακόμα και χιλιάρικο να ήταν οφείλει να επιδείξει μια κάποια σεμνότητα από τη στιγμή που δηλώνει κατ επανάληψη ότι σέβεται και το τελευταίο ευρώ του δήμου. 
Εμείς πάντως γνωρίζουμε πως πέρα από τα εγκαίνια το νεοκλασικό είναι άδειο.

@Αλήθεια, μπορεί να δώσει (πραγματικά) στοιχεία ο δήμος Πειραιά πόσοι έχουν επισκεφθεί την Κανθάρου να θαυμάσουν εκθέματα; Αν έχει.