Latest News

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πολύ μπλα μπλα για τον διαχειριστικό έλεγχο

«Δύο χρόνια "έφτυσα αίμα" για να πείσω τους κρατικούς φορείς να κάνουν το διαχειριστικό έλεγχο». Αυτό υποστήριξε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος...
μεταξύ άλλων για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του διαχειριστικού ελέγχου, ο οποίος ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά τον πρώτο μήνα της δημαρχιακής του θητείας. 
Μάλιστα δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση λέγοντας: "Είναι και κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι νόμιζαν ότι επέμεναν για να γίνει διαχειριστικός  έλεγχος και ότι εγώ τον απέφευγα. Στο τέλος θα μας πουν ότι αυτοί τον επέβαλαν. Αυτές είναι οι αθλιότητες της πολιτικής". 
Επί της ουσίας και ανεξάρτητα από τι δηλώνει ο δήμαρχος η ουσία -όπως έχουμε ξαναγράψει- είναι ότι ακόμα δεν έχουν περάσει την πόρτα του δημαρχείου οι ελεγκτές για να κάνουν φύλλο και φτερό δήμο και δημοτικές επιχειρήσεις.
Μέχρι τότε ο δήμαρχος μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει, αλλά πρέπει να μάθει πως όταν εξαγγέλλει κάτι πρέπει και να το υλοποιεί. Διαφορετικά κρίνεται ως ανακόλουθος.
Και κάτι ακόμα. Αν υποθέσουμε ότι θα γίνει κάποια στιγμή ο έλεγχος, θα μαθευτούν τα αποτελέσματά του ή θα αποσιωπηθούν όπως έγινε με το πόρισμα της ΔΗ.ΡΑ.Π., που επί της ουσίας ο δήμαρχος επιβράβευσε κάθε παρανομία των προηγούμενων στο "Κανάλι 1";