Latest News

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

"Ψάρευε" ερωτικά τρίγωνα στο ίντερνετ


Ιστορίες καθημερινής τρέλας στις δικαστικές αίθουσες από ζευγάρια που προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους ενώ, ενίοτε, δε λείπουν και τα...
μαχαίρια! Ενδεικτική είναι η περίπτωση ζευγαριού Ηρακλειωτών που μετά από αρκετές δεκαετίες έγγαμου βίου, βρέθηκαν στην δικαστική αίθουσα, αποφεύγοντας να ανταλλάξουν ακόμη και ματιές. Η σύζυγος καταλογίζει στον πατέρα των παιδιών της «άσωτη ζωή», υποστηρίζοντας ότι ενώ η ίδια ήταν υποδειγματική, εκείνος αναζητούσε ερωτικές περιπέτειες, ακόμα και «ερωτικά τρίγωνα» μέσω διαδικτύου, καταβάλλοντας μάλιστα μεγάλα χρηματικά ποσά για να πληρώσει τις ερωτικές συντρόφους τους, τις οποίες «ψάρευε» στο ίντερνετ. Μάλιστα αναφέρθηκε στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγός της φρόντιζε να κάνει συχνά ταξίδια, ακόμα και σε εξωτικούς προορισμούς, χωρίς να της δίνει αναφορά. Την ίδια ώρα ωστόσο, όπως υποστηρίζει η πλευρά της συζύγου, δεν έδινε ούτε ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα της οικογένειας του. 
 Σύμφωνα με το Cretalive, ο ίδιος, πάντως, αρνείται τα όσα του καταλογίζει η εν διαστάσει σύζυγος του και υποστηρίζει ότι όσα έκανε, τα έκανε αφότου η γυναίκα του τον έδιωξε από το συζυγικό κρεβάτι τους και το σπίτι τους.