Latest News

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ακόμα κλαίνε τον Κ. Καραμανλή...!!!



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χτες στο Μέγαρο Μουσικής η εκδήλωση για την επέτειο των 15 χρόνων από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο οι Έλληνες τον έχουν ξεχάσει εντελώς και πρέπει να γίνονται εκδηλώσεις για να τους θυμίζουν πως κάποτε...
έλυνε και έδενε σε αυτή τη μοιραία χώρα. 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναγνώρισε πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε τη σφραγίδα του στη μεταπολεμική Ελλάδα -και την έκανε σαν τα μούτρα του- και συμπλήρωσε πως, αν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ζούσε σήμερα, θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μπορεί να ήταν δεξιός αλλά δεν ήταν και εντελώς καθυστερημένος.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και τους είπε πως πάει στη Βενεζουέλα για την κηδεία του Ούγκο Τσάβες που τον τιμάει ο λαός του και όχι ο πολιτικός υπόκοσμος παρέα με τους νταβατζήδες της διαπλοκής.
Ο άλλος πρωθυπουργός –που είναι να παίρνει πόδι-, ο Αντώνης Σαμαράς, είπε ότι συνεχίζει το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά μάλλον νομίζει ότι έχουμε πάθει όλοι αμνησία, αφού είναι γνωστό πως το 1992 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής απέπεμψε τον Σαμαρά –τότε υπουργό Εξωτερικών- από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό, και δήλωσε πως δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά του, ενώ μετά ο Σαμαράς απειλούσε με αποκάλυψη επιστολών, γιατί –όπως κάθε σωστός ακροδεξιός- είναι και ρουφιανάκος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ένας πρώιμος Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά υστερούσε του αυθεντικού Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος μάλλον θα αποφύγει τελικά τη φυλακή, αφού θα προλάβει να φορέσει τον ζουρλομανδύα.
Ο Φώτης Κουβέλης τόνισε πως πρέπει να απαγκιστρωθούμε σταδιακά από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και πρόσθεσε πως η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει όσα διαφωνεί επειδή θέλει να τιμήσει τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που κι αυτός εντολές εκτελούσε.
Μίλησαν κι άλλοι με καλά λόγια για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αφού στην Ελλάδα όλοι οι πρωθυπουργοί είναι καταπληκτικοί –όπως και οι πολίτες-, αλλά είναι περίεργο πώς, με τόσους υπέροχους πρωθυπουργούς στη σειρά και με τόσους μοναδικούς πολίτες, η χώρα είναι για λουκέτο.
(Η φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή να κοιτάει με λατρεία τη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου εξηγεί γιατί ο Αλέξης Τσίπρας εκθείασε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Παλιές δοκιμασμένες συνταγές.)
pitsirikos.net