Latest News

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γύρισε την πλάτη στην Μέρκελ


Μαθαίνουμε πως η λεβεντιά της Κρήτης φάνηκε και στη Γερμανία, με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη να γυρνά την πλάτη στην Άνγκελα Μέρκελ και να μην...

πηγαίνει να την υποδεχτεί στο Ελληνικό περίπτερο της τουριστικής έκθεσης ITB στο Βερολίνο το όποιο επισκέφθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος.
 Ήταν - λέει- το μεγαλο «όχι» που ζητά όλη η Ελλάδα να πει η κυβέρνηση στους δανειστές δεν ήρθε από τους «υπερυπουργούς», αλλά από την υπουργό Τουρισμού που "έδωσε μάθημα αξιοπρέπειας σε όσους αποζητούν ψίχουλα συμπάθειας από τους δανειστές".

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, το γεγονός δεν είναι σίγουρα τυχαίο και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί επιλογή της όμορφης Όλγας.
Οι λόγοι μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο το «όχι» της κ. Κεφαλογιάννη ήταν ηχηρό και προκάλεσε «μούδιασμα» στην καγκελαρία, μιας και έχουν συνηθίσει να βλέπουν τους Έλληνες υπουργούς με το κεφάλι σκυμμένο. Την Α. Μέρκελ τελικά έσπευσαν να την υποδεχθούν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, ενώ την βράβευσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.
  Πάντως η κ. Κεφαλογιάννη έστειλε ένα σαφές μήνυμα στη Γερμανία και μάλιστα σε ένα σπουδαίο γεγονός όπως η τουριστική έκθεση ITB. Η Ελληνίδα υπουργός έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας σε όσους αποσκοπούν στη συμπάθεια των δανειστών και της Μέρκελ.
@ Τώρα το να σου γυρίζει την πλάτη η Όλγα είναι τόσο κακό ή επικίνδυνο;
Μάλλον είναι και τα δύο...