Latest News

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Άλλοι ψαρεύουν κι άλλοι γαμ@νε!


Φανταστικέ μου αναγνώστη,

 Σίγουρα έχει πολύ πλάκα όλο αυτό το παραμύθι που πωλούν ορισμένα διαπλεκόμενα τοπικά site, τα οποία αυτοδιαφημίζονται ότι έχουν τόσους πολλούς αναγνώστες και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να...
τους ευχαριστήσουν! 

Η αλήθεια είναι ότι καθημερινά ψαρεύουν μέσω e-mail και facebook ανυποψίαστους αναγνώστες, παρακαλώντας να τσιμπήσει κάποιος και να δει τις σαχλαμάρες ή τα δελτία τύπου, που αντιγράφουν χωρίς καν να τα διαβάσουν ούτε οι ίδιοι. 
Παρόλα αυτά αυτοικανοποιούνται να υποστηρίζουν πως είναι το Νούμερο Ένα (δηλαδή, κάτι παραπάνω από το μηδέν), ισχυριζόμενοι πως έχουν 5.000 μοναδικούς αναγνώστες ο ένας, 5.000 και κάτι ο άλλος και πάει λέγοντας. (Το μόνο που δεν λένε όλοι αυτοί είναι ότι μπαίνουν και διαβάζουν καθημερινά Reportaz Net...)

Τα κοκοράκια του διαδικτύου θυμίζουν αυτό το παιχνίδι που έπαιζαν παλιά κάτι κομπλεξικά πιτσιρίκια. Την έβγαζαν έξω και την μέτραγαν για να δουν πιο την είχε μεγαλύτερη, νομίζοντας πως έτσι θα μπορούσαν να κάνουν τον μάγκα της παρέας. 
Στην πραγματικότητα όμως η μαγκιά ήταν αλλού, όπως και τα κορίτσια, τα οποία τα έβλεπαν μόνο στα όνειρά τους! 
Γιατί τι νόημα έχει να λες ο ίδιος ότι την έχεις μεγαλύτερη, όταν δεν έχεις ...αντικείμενο του πόθου; Τότε ένα πράγμα μπορείς να κάνεις μόνος σου και καλύτερα να πας για...ψάρεμα! 

@ Ως γνωστόν οι ψαράδες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με την αλήθεια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που άλλοι λένε πως πιάνουν ψάρια κι άλλοι γαμάνε! Και το "Reportaz Net" κάνει αυτό ακριβώς! Έτσι διαφέρει από τα δήθεν ενημερωτικά site και δεν μπαίνει σ' αυτό το παραμύθι με τα νούμερα του τίποτα. Του αρκεί που έχει εσένα, φανταστικέ μου αναγνώστη...