Latest News

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

AΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ



Κέρδισε τελικά την δίκη για τα ασφαλιστικά εις βάρος του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκά Τζανή και του Αντιδημάρχου Νίκου Οικονομάκη η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Μαράκου ,για αλεπάλληλες φραστικές και όχι μόνο...
επιθέσεις. 
Στην απόφαση περιγράφονται αναλυτικά περιστατικά που κατέστησαν αναγκαία την καταδικαστική απόφαση.

Ιδιαίτερα αναφέρουμε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3. 10 . 2012 , οπότε ο κ. Τζανής απευθυνόμενος με ξεχωριστό ήθος στην κ. Μαράκου της είπε « Άντε μωρή πατσαβούρα » , ενώ σε άλλη συνεδρίαση ο Αντιδήμαρχος κινήθηκε προς το μέρος της με σκοπό να χειροδικήσει εις βάρος της ! Στην ίδια αυτή συνεδρίαση ο κ.Τζανής – χαρακτηριστικό της αντιμετώπισης εκ μέρους του του Δημοτικού Συμβουλίου – απευθύνθηκε με την αήθη φράση « άντε μωρή να βρεις κανένα άνδρα » , ενώ ο « βοηθός του » ( αναπληρωτής Δημάρχου σήμερα ) συμπλήρωσε την επίθεση με την βρισιά « άντε μωρή αγάμητη » !

Το Δικαστήριο εξετάζοντας τα γεγονότα και τις καταθέσεις , δέχτηκε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων , απαγόρευσε στους δύο ευγενείς κυρίους να απευθύνονται στο όνομα της κ.Μαράκου με εξυβριστικό τρόπο , ενώ απείλησε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ κατά καθενός και προσωπική κράτηση 20 ημερών για κάθε παράβαση .Όρισε δε προθεσμία 60 ημερών για να ασκήσει η Μ. Μαράκου την τακτική αγωγή εκ της προσβολής της προσωπικότητάς της .

Η Απόφαση αναδεικνύει τις απαράδεκτες συμπεριφορές του Δημάρχου και συνεργατών και αποτελεί κόλαφο. Γι αυτό και προσπαθούν να την κρύψουν και τηρούν σιγήν ιχθύος .Ωστόσο η ιστορία έχει συνέχεια. Στο επόμενο διάστημα θα εξεταστεί η αγωγή πια εις βάρος του Λουκά Τζανή και του Νίκου Οικονομάκη , ενώ πληροφορίες μας λένε ότι μπορεί η Μαρία Μαράκου να πάει για ψευδορκία και τους συνεργάτες του Δημάρχου κ Π. Καψοκόλη , Ρένα Μόσχου , Ελένη Δαβγιώτη και Νικολέττα Γαβαλά , οι οποίοι κατέθεσαν για να ελαφρύνουν την θέση των κατηγορουμένων .Είναι πράγματι κωμικοτραγικό , αλλά οι συγκεκριμένοι δήλωσαν ότι χρησιμοποιήθηκαν άλλες φράσεις απ αυτές που είχαν βεβαιώσει μια σειρά συμβούλων , όπως «να βρεις άνδρα Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου για να συμπεριφερθείς όπως συμπεριφέρθηκες » , « όλοι οι αγάμητοι είναι εδώ » ! Μιλάμε δηλαδή για κωμικοτραγικές , θλιβερές , αστείες καταστάσεις .

Απόφαση κόλαφος λοιπόν για τον κ.Τζανή και μια Διοίκηση που διαλύει λειτουργικά ,οικονομικά ,ηθικά τον Δήμο .

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 
keratsini-drapetswnanews