Latest News

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Γιατί άδειασαν τον Κούλη για το "Κανάλι 1"...

Το απίστευτο άδειασμα στον Πρόεδρο Κούλη κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου Πειραιά δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου. 
Όχι μόνο...
 

γιατί ήταν λιγάκι άκομψο, αλλά επειδή κρύβει και παρασκήνιο για τις σχέσεις μεταξύ των συμβούλων στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Πειραιά. 

Στην αρχή προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ένα θέμα που αφορούσε την έγκριση επιχορήγησης δύο δόσεων των 100.000 ευρώ η κάθε μια για το δημοτικό ραδιόφωνο, έγινε  εισήγηση από τον αντιδήμαρχο Τάσο Κάρλε και όχι από τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ. Από την στιγμή, μάλιστα, ο τελευταίος ήταν παρόν στη συνεδρίαση, αλλά προφανώς ήταν σε συνεννόηση με τον συμπατριώτη του. 
Κι ενώ εγκρίθηκε η αρχική πρόταση Κάρλε, όταν πήρε το λόγο ο Κούλης ζήτησε να μην χρειάζεται να περνάει κάθε δόση της επιχορήγησης από το δημοτικό συμβούλιο. Γιατί, όπως υποστήριξε, προκαλεί καθυστερήσεις στη μισθοδοσία των εργαζόμενων. Τότε δεν βρήκε απέναντι μόνο τον Γιάννη Καρδαρά, ο οποίος εξέφρασε την αντίδρασή του. Το θέμα φάνηκε πως θα περνούσε από το δημοτικό συμβούλιο. 
Τότε ξαφνικά ένας σύμβουλος της πλειοψηφίας έκανε λόγο για διχασμό συμβούλων της παράταξης αν έως εκείνη την στιγμή όλοι έδειχναν να συμφωνούν με την πρόταση του Κούλη.
Το αποτέλεσμα ήταν να εγκρίνουν την αρχική πρόταση Κάρλε και ν' αδειάσουν τελικά τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, λέγοντας "δεν ασχολούμε με τον κύριο..."

@ Αχ ρε Κούλη, Αχ ρε Κούλη...