Latest News

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

"Reportaz Net" γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης του Πειραιά συνεχίζει να παίζει το βιολί του. 
Με νοοτροπία δεκαετίας '60 του στυλ "με κάνετε ρόμπα, άρα υπάρχω ακόμα" και χωρίς να λέει κουβέντα για τις μαϊμουδιές στο Μέλλον υποστηρίζει...

πως είναι περήφανος!

Ο κλεφτοκοτάς της Πλατείας Κοραή γνωρίζει καλά πως κανείς δεν τον έχει πια σε υπόληψη, αλλά αυτός συνεχίζει να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του! Μάλλον εννοεί όσους ανυποψίαστους κυνηγάει με το ντουφέκι, στέλνοντας συνεχώς ανεπιθύμητα e-mail. Γιατί όσοι ξέρουν το γνωστό καρτούν δεν έχουν κανένα λόγο να μπουν να διαβάσουν τις σαχλαμάρες του. Εκτός ίσως απ' όσους συγκεντρώνουν υλικό για τα δικαστήρια, όπου είναι θαμώνας.

 Όσο και να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του και να παραμυθιάσει τους άλλους, η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει δεν αφορά κανέναν σοβαρό άνθρωπο.
Είναι τελείως της πλάκας. Γελάνε όλοι από το λιμάνι μέχρι τα νησιά. Αυτή είναι η αλήθεια Μπομπ Σφουγγαράκη και ίσως χρειάζεται να στην πουν στα ίσια, μπας και επιτέλους το πάρεις χαμπάρι...

 Γι' αυτό, αν μπορείς κάνε μας τη χάρη και μην ξαναμπείς να διαβάσεις το "Reportaz Net". 
Εδώ είσαι ανεπιθύμητος και δεν σε θέλουμε ούτε για αναγνώστη. Ξέρουμε πως αυτό που ζητάμε, είναι δύσκολο. Γιατί έχεις πάθει εξάρτηση, διαβάζοντας τόσο και καιρό το blog. Όμως πρέπει να καταλάβεις πως όσο και να χτυπιέσαι τώρα στα γεράματα, δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις "Reportaz Net". Γεννιέσαι, δεν γίνεσαι Μπόμπ Σφουγγαράκη.

 @ Σταμάτα να κλέβεις αναρτήσεις και να τις παρουσιάζεις σαν δικές σου. Μπορείς να το κάνεις με άλλους που συνεργάζεσαι, αλλά όχι μαζί μας. Το λέμε για τελευταία φορά. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρξει απάντηση. Μόνο φωτογραφία με ονοματεπώνυμο και μπινελίκια. Τα καλύτερα!