Latest News

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ελεύθερος υπό όρους ο πρώτος κατηγορούμενος για τον εμπρησμό της Marfin!

Ελεύθερος υπό όρους ο πρώτος κατηγορούμενος για τον εμπρησμό της MarfinΕλεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin στην Σταδίου τον Μάϊο...

του 2010 που στοίχισε τη ζωή σε τρεις συμπολίτες μας. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικό ρόλο στη διερεύνηση της υπόθεσης φέρονται να έχουν παίξει οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο λίγα λεπτά πριν από την τραγωδία και κατέθεσαν στη ΓΑΔΑ. Ολοι οι μάρτυρες έχουν μιλήσει για έναν ψηλό άνδρα, που είχε ένα σακίδιο στην πλάτη του και φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ, δύο κοντύτερους άνδρες, οι οποίοι φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες και είχαν σακίδια αλλά και μία γυναίκα.
Ενας από τους μάρτυρες που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες περιγράφει πως πάνω από δέκα κουκουλοφόροι έσπαγαν με σφυριά τα τζάμια της τράπεζας και στη συνέχεια έριξαν μέσα τουλάχιστον δύο βόμβες μολότοφ. Ο μάρτυρας φέρεται να συνάντησε τους υπόπτους στο μετρό και συνδύασε αργότερα όσα άκουσε με την τραγωδία της Marfin.