Latest News

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Όλα όσα πρέπει να ξέρει μια Eλληνίδα επιδοξη πορνοστάρ για το sex

No pain, no gain... Δίχως πόνο, δεν έχει κέρδος! Αλλά, μην φοβάσαι, υπάρχει και η νοβοκαΐνη ή ακόμη καλύτερα η αποτελεσματικότερη ξυλοκαΐνη που θα σου διευκολύνει τη ζωή, επιτρέποντάς σου να σκέφτεσαι 
με διαύγεια τα ψώνια της εβδομάδας, τα πιάτα στην κουζίνα ή το χθεσινό καυγά με το φίλο σου όσο ο συμπρωταγωνιστής παρτεναίρ σου «λυσσομανάει» εις βάρος σου.
Τα επαγγεματικά στάνταρντς του χώρου είναι πλέον υψηλά και έτσι δεν κινδυνεύεις να εκτεθείς σε άβολες καταστάσεις που θα σου θυμίζουν πόσο έχεις ξεπέσει: όλα έχουν διευθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ό,τι κάνεις να έχει τις λιγότερες δυνατές συνέπειες σαν να διεκπεραίωνες την πλέον νορμάλ εργασία στον κόσμο.
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να διασφαλίσεις την ανταγωνιστικότητά σου, να θωρακίσεις το brand σου και να διατηρήσεις τον ορίζοντα εξέλιξής σου ανοικτό και πολλά υποσχόμενο για κάποια τουλάχιστον χρόνια – τα δύσκολα της κρίσης.
Μάθε λοιπόν πως αν θες να έχεις στοιχειώδη επιτυχία οφείλεις να ξεκινήσεις γύρω στα 22 σου χρόνια ώστε να έχεις μία γεμάτη πενταετία για να οικοδομήσεις και να εξελίξεις το προϊόν σου. Σύμφωνα με έρευνες, οι πιο πετυχημένες εκπρόσωποι του κλάδου χύνουν ιδρώτα στα κινηματογραφικά πλατώ κατά μέσο όρο 17 χρόνια, συνουσιαζόμενες με 150 περίπου άντρες.
Το ιδανικό ύψος σου θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ του 1.60 και 1.70 και τα κιλά σου να είναι επαρκώς εναρμονισμένα με το ύψος σου, ενώ καλό θα είναι επίσης οι διαστάσεις σου να κυμαίνονται μεταξύ 81.3/61/81.3 και 90/60/90.
Ιδού και μερικές βασικές πληροφορίες – από το εξαιρετικά ενημερωτικό socialmagazine.com – για το όργανο που θα κληθείτε να χειριστείτε:
Το πέος
Το πέος είναι το κατεξοχήν αρσενικό σεξουαλικό όργανο αφού με αυτό πραγματοποιείται η σεξουαλική πράξη. Δεν είναι άλλο από το διάσημο "κάτω κεφάλι" του αγαπημένου σου, που βρίσκεται κάτω από το εφηβαίο και σε κατάσταση χαλάρωσης κρέμεται μπροστά από το όσχεο.
Ακόμη κι αν νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα γι΄αυτό, θα εκπλαγείς με όλα όσα δεν γνώριζες για πέος του καλού σου καθώς όσο απλή και αν σου φαίνεται η φυσιολογία του, κρύβει πολλά μυστικά. Άλλωστε, γνωρίζοντας καλύτερα το κάτω του «κεφάλι» αποκτάς αυτόματα παρακαταθήκη καθώς μπορείς να του δώσεις τη μέγιστη ικανοποίηση και παράλληλα να προσφέρεις στον εαυτό σου εγγυημένους και αξέχαστους οργασμούς.
Το πέος κάνει τον εραστή;
Πόσες φορές αναρωτήθηκες ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους και αν είναι αυτό που μετράει για να σε απογειώσει; Όπως έχεις ήδη διαπιστώσει ή έχεις ακούσει, το μέγεθος του πέους διαφέρει από άνδρα σε άνδρα, αλλά αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.
Άλλωστε, όπως ίσως έχεις διαβάσει σε άλλο άρθρο του WomenOnly, το ίδιο συμβαίνει και με την δικιά σου μικρή περιοχή. Έτσι, κάθε πέος είναι μοναδικό όχι μόνο ως προς το μέγεθος και πάχος, αλλά και ως προς το σχήμα, το χρώμα, τη γωνία στύσης αλλά και το σχήμα της βαλάνου, όπως λέγεται επισήμως το κεφάλι του πέους. Ωστόσο αυτά ελάχιστα επηρεάζουν την σεξουαλική ηδονή και απόδοση του αγαπημένου σου.
Παρόλα αυτά οι περισσότεροι άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους, ειδικά αν δεν είναι όσο προικισμένοι θα ήθελαν -κυρίως ως προς το μήκος- και φοβούνται ότι είναι ανεπαρκές για την ικανοποίηση της παρτενέρ τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι για τη γυναικεία ικανοποίηση πιο σημαντικό από το μήκος, είναι πάχος του πέους, ενώ ακόμη σημαντικότερος είναι ο χειρισμός του και η γενικότερη συμπεριφορά του άντρα την ώρα της σεξουαλικής πράξης, καθώς βέβαια και η ιδιαίτερη χημεία του συγκεκριμένου ζευγαριού.
Γιατί επίσης αλήθεια είναι ότι ένας τρυφερός και έμπειρος εραστής, με όρεξη να ικανοποιήσει τη σύντροφο του, ακόμη κι αν υπολοίπεται σε εξοπλισμό, είναι πολύ καλύτερος από έναν πιο προικισμένο που ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ηδονή, ασχολείται μόνο με τη διείσδυση και ολοκληρώνει πριν προλάβεις να καταλάβεις ότι άρχισε.
Με τη μεζούρα στο χέρι
Για το τυπικό του πράγματος πάντως, ώστε να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, οι διαστάσεις του πέους ενός ενήλικα κυμαίνονται ως προς το μήκος από 12-16 εκατοστά σε στύση και από 7-10 εκατοστά σε χάλαση, ενώ ως προς την περιφέρεια η αντίστοιχη κλίμακα είναι από 10-13,5 εκατοστά και από 8-11,5 εκατοστά.
Βέβαια, όπως σε όλα τα ζητήματα έτσι και σ' αυτό υπάρχουν και τα άκρα που στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεκινούν από μήκος στύσης 9 εκατοστά και φτάνουν στα 19 ή και παραπάνω, αλλά αφορούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού που μαζί φτάνει το πολύ στο 5%.
Για άτυχους εκείνους το μήκος τους είναι μικρότερο των 10 εκατοστών, η κατάσταση ονομάζεται μικροφαλλία και μπορεί να προκαλέσει πλήθος ψυχολογικών προβλημάτων που χρειάζονται ειδική αντιμετώπιση. Ενώ όσοι βιάζονται να θεωρήσουν τον εαυτό τους πραγματικά "μεγάλο", γρήγορα ανακαλύπτουν ότι το μεγάλο μέγεθος δεν είναι απαραίτητα πλεονέκτημα, αφού δεν είναι και τόσο βολικό για μια ερωμένη.
Σε κάθε περίπτωση, το πέος συνεχίζει ν' αναπτύσσεται πρώτα σε μήκος και μετά κυρίως σε πάχος μέχρι την ολοκλήρωση της εφηβείας -γύρω στα 17-20 χρόνια- όπου αποκτά τις τελικές του διαστάσεις για το υπόλοιπο της ζωής.
Όμως, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν συγκεκριμένο αντρικό εξοπλισμό πρέπει οπωσδήποτε να τον δεις σε διέγερση, αφού η αύξηση του μεγέθους κατά τη στύση δεν είναι ανολογικά η ίδια. Δηλαδή, ένα χαλαρό πέος με μήκος 9 εκ. μπορεί να φτάσει τα 14 εκατοστά σε στύση, μεγαλώντας περισσότερο από 50%, ενώ ένα άλλο που ξεκινά από τα 11 εκατοστά να φτάσει μόλις στα 13, μεγαλώνοντας λιγότερο από 15%. Μάλιστα γενικότερα, τα μικρότερα πέη σε χάλαση τείνουν να μεγαλώνουν πολύ περισσότερο όταν είναι σε πλήρη στύση σε σχέση με τα μεγαλύτερα, τα οποία συνήθως έχουν και χειρότερη ποιότητα στύσης, ιδίως με την πάροδο της ηλικίας.
Τι προκαλεί τη στύση;
Εσωτερικά, σε όλο το μήκος του πέους υπάρχουν δύο σηραγγώδη σώματα και το σπογγώδες σώμα που περιβάλλει την ουρήθρα. Το σπογγώδες σώμα που λέγεται έτσι επειδή μοιάζει με σφουγγάρι, αρχίζει από χαμηλά, κοντά στο ηβικό οστό και φτάνει στην άκρη του σχηματίζοντας τη βάλανο. Τόσο το σηγραγγώδες όσο και το σπογγώδες σώμα διατρέχονται από ένα μεγάλο δίκτυο από αιμοφόρα αγγεία που γεμίζουν με αίμα και προκαλούν την στύση.
Κατά τη διάρκεια της στύσης το πέος ανορθώνεται και κατευθύνεται προς τα εμπρός και προς τα πάνω, μπροστά από το εφηβαίο, το μέγεθός του και το μήκος του αυξάνουν και γίνεται λίγο έως πολύ άκαμπτο, ενώ η ακροποσθία αναδιπλώνεται και αφήνει ακάλυπτη τη βάλανο.
Αυτό που συμβαίνει είναι δηλαδή μια φυσική διαδικασία κατά την οποία, όταν τα αιμοφόρα αγγεία «φουσκώσουν», φράζουν τις εξόδους του αίματος διογκώνοντας το πέος του συντρόφου σου και κάνοντας το σκληρό ενώ όταν αυτό χαλαρώσει, τα αιμοφόρα αγγεία αδειάζουν για να ξαναγεμίσουν στην επόμενη στύση.
Το πέος στα άκρα
Στην κορυφή της βάσης του πέους βρίσκεται η βάλανος, ένα από τα πιο ευερέθιστα σημεία του αγαπημένου σου ενώ το παχύ, στρογγυλευμένο χείλος της βαλάνου είναι το στέμμα.
Η βάλανος ή αλλιώς, το κεφαλάκι του πέους περιβάλλεται από μια λεπτή επιδερμίδα με πολλές νευρικές απολήξεις κάτι που την κάνει εξαιρετικά ευαίσθητη στο άγγιγμα. Όπως μάλιστα θα έχεις προσέξει όταν ο αγαπημένος σου ερεθίζεται και έχει στύση, η βάλανος μεγαλώνει λιγάκι και γίνεται σκούρα κόκκινη, κάτι που οφείλεται στο αίμα που συσσωρεύεται στο σημείο.
Όμως, όταν το πέος του είναι χαλαρό, η βάλανος σκεπάζεται από την πόσθη ή ακροποσθία, που δεν είναι άλλο από αυτό που ίσως γνωρίζεις ως το "πετσάκι" που περιβάλλει το πέος. Από την εξωτερική του πλευρά αποτελείται από δέρμα και από την εσωτερική του από μια βλεννογόνο με μικροσκοπικούς εκκριτικούς αδένες, που παράγουν μια ουσία, το λεγόμενο σμήγμα. Όταν η πόσθη είναι κλειστή, η βάλανος δεν φαίνεται και για να αποκαλυφθεί πρέπει να την τραβήξεις -απαλά- προς τα πίσω, ώστε να ξεδιπλωθεί κι αυτό το παιχνίδι μπρος-πίσω όταν γίνεται με τέχνη, συνήθως είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για τον άντρα.
Γενικότερα, η βάλανος είναι αρκετά ευερέθιστη,αλλά το πιο ευαίσθητο σημείο της είναι ο χαλινός, γι' αυτό και αν τον αγγίξεις με τη γλώσσα σου θα χαρεί ιδιαίτερα. Το μικρό αυτό κομμάτι δέρματος που συνδέει το κεφαλάκι με τη ράβδο του πέους, λειτουργεί εν είδη «φρένου» στο τράβηγμα της πόσθης κι από εκεί παίρνει και το όνομά του.
Και το πέος έχει προβλήματα
Ο χαλινός στην πραγματικότητα είναι μια αναδίπλωση του βλενογόνου της ακροποσθίας και στην πλειονότητα των ανδρών είναι αρκετά ελαστικός. Όμως σε κάποιες περιπτώσεις, το πετσάκι αυτό μπορεί να μην έχει την απαραίτητη ελαστικότητα ή το απαραίτητο μήκος και έτσι σκίζεται κατά τις πρώτες σεξουαλικές επαφές λόγω του απότομου τραβήγματος από τη στύση και την είσοδο του πέους στον κόλπο. Όταν συμβεί αυτό, όπως είναι επόμενο, εμφανίζεται αίμα και προκαλείται τσούξιμο που όμως δεν θα πρέπει να σε ανησυχήσουν καθώς είναι παροδικά, όπως συμβαίνει και με τη ρήξη του παρθενικού υμένα στα κορίτσια.
Σε ένα μικρό ποσοστό ανδρών η πόσθη είναι πολύ στενή και δεν μπορεί να ανοίξει αρκετά για να επιτρέψει την αποκάλυψη της βαλάνου. Αυτή η κατάσταση που συνήθως διαπιστώνεται στα αγόρια μέχρι να κλείσουν τα τρία τους χρόνια ονομάζεται φίμωση. Η φίμωση έχει διαφορετικούς βαθμούς σοβαρότητας και μπορεί να δυσκολέψει τον σωστό καθαρισμό της βαλάνου προκαλώντας διάφορες μολύνσεις, ενώ πολύ συχνά δυσκολεύει και την ερωτική πράξη, κάνοντας την απαγορευτική. Έτσι, προκειμένου να απαλλαγεί από το πρόβλημα, το αγόρι ή ο άντρας -καθώς η επέμβαση συνήθως γίνεται είτε στη νηπιακή είτε στο τέλος της εφηβικής ηλικίας- πρέπει να καταφύγει στην περιτομή, κατά την οποία αφαιρείται χειρουργικά μέρος ή ολόκληρη η ακροποσθία.
Τα εσωτερικά γεννητικά όργανα
Οι όρχεις:
Δεν είναι άλλοι από τα δύο μπαλάκια του καλού σου που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα καθώς ένα και μόνο άγγιγμά σου στο σημείο αυτό αρκεί για να τον ερεθίσει. Στην πραγματικότητα βέβαια ο ρόλος τους είναι πολύ διαφορετικός κι έχει να κάνει με την αναπαραγωγή, αφού οι όρχεις, είναι οι αδένες - ασπρογάλαζοι σε χρώμα και ωοειδείς σε σχήμα - που παράγουν το σπέρμα και τις αρσενικές σεξουαλικές ορμόνες όπως την τεστοστερόνη.
Όπως και το πέος έτσι και οι όρχεις διαφέρουν σε μέγεθος από άνδρα σε άνδρα, όμως σε αυτήν την περίπτωση το μέγεθος είναι σημάδι γονιμότητας, καθώς όσο μεγαλύτεροι είναι ο όρχεις ενός άνδρα τόσο μεγαλύτερη είναι και η γονιμότητά του, ενώ οι μικροσκοπικοί όρχεις δείχνουν υπογονιμότητα.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, βρίσκονται μέσα στο οσχεο, θέση που δεν είναι τυχαία. Η φύση μερίμνησε κατάλληλα ώστε η θέση τους να επιτρέπει την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας για την παραγωγή των σπερματοζωαρίων.
Παρατηρώντας την περιοχή, θα διαπιστώσει επίσης πως οι δυο όρχεις χωρίζονται ο ένας με τον άλλο με μια μεμβράνη, τον οσχεϊκό χιτώνα, ενώ ο ένας είναι λιγάκι μεγαλύτερος σε σχέση με τον άλλο και βρίσκεται πιο χαμηλά, αν και το ύψος και των δύο καθορίζεται από τους κρεμαστήρες μυς του όσχεου.
Το εσωτερικό του αδένα αποτελείται από πολύ λεπτά σωληνάρια στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, που συμβάλλοντας σχηματίζουν μεγαλύτερα σωληνάρια, όπου κυκλοφορούν τα σπερματοζωάρια. Πρόκειται για τα σπερματικά σωληνάρια που επεξεργάζονται τα σπερματοκύτταρα, τις σπερματίδες και τέλος τα σπερματοζωάρια. Όλα τα παραπάνω αποτελούν την λεγόμενη εξωτερική έκκριση των όρχεων ενώ η εσωτερική έκκριση συνίσταται στην παραγωγή και επεξεργασία αντρικών ορμονών όπως η τεστοστερόνη που επηρεάζουν την σεξουαλική επιθυμία και ρυθμίζουν την ανάπτυξη των δευτερογενών χαρακτηριστικών του αντρικού φύλου.
Η επιδιδυμίδα:
Η επιδιδυμίδα αποτελεί στην ουσία την αποθήκη των σπερματοζωαρίων. Κάθε ημέρα - σε αντίθεση με το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα όπου παράγεται ένα μόνο ωάριο σε κάθε κύκλο – παράγονται συνεχώς εκατομμύρια σπερματοζωάρια που αποθηκεύονται και ωριμάζουν μέσα σε αυτήν.
Πιο συγκεκριμένα, η επιδιδυμίδα βρίσκεται προσκολλημένη στην πίσω πλευρά κάθε όρχι, σκεπάζοντας τους σαν λοφίο, από τον ανώτερο ως τον κατώτερο πόλο ενώ η άκρη της ακολουθείται από έναν πολύ λεπτό και μακρύ αγωγό, τον σπερματικό πόρο, που αποτελεί και την συνέχεια της επιδιδυμίδας.
Ο σπερματικός πόρος μοιάζει με ελικοειδή σωλήνα και σχηματίζεται από την συσπείρωση των σπερματικών σωληναρίων. Μέσα από αυτά περνούν τα σπερματοζωάρια, όπου εμπλουτίζονται με θρεπτικό υλικό και υγρά για την ευκολότερη μετακίνηση τους ενώ μετά την πλήρη ωρίμασνή τους, αποθηκεύονται στην άκρη της.
Σπερματικοί πόροι: από την παραγωγή στη διανομή
Μαζί με την επιδιδυμίδα οι σπερματικοί πόροι αποτελούν τα «εξαρτήματα» του οσχέου. Με απλά λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι τα δύο σωληνάκια που τροφοδοτούν το σπέρμα με σπερματοζωάρια και με τις συσπάσεις τους τα ωθούν από τη μια άκρη τους στον προστάτη και από την άλλη προς την ουρήθρα. Κάθε πόρος επεκτείνεται πίσω από την ουροδόχο κύστη και εκεί ενώνεται με τον αγωγό μιας σπερματοδόχου κύστης, σχηματίζοντας έναν αγωγό εκσπερμάτωσης.
Αν κοιτάξουμε την ουροδόχο κύστη από πίσω θα δούμε τις δυο σπερματοδόχους κύστεις και δίπλα τους προς τα έξω τα δυο σπερματικά αγγεία, τα οποία ενώνονται με τους πόρους και στη συνέχεια μετονομάζονται σε εκσπερματιστικούς πόρους.
Οι δύο εκσπερματιστικοί πόροι κατευθύνονται ο ένας προς τον άλλο, διασχίζοντας ένα μεσαίο αδένα τον προστάτη και εκβάλλοντουν και οι δυο μέσα στη ουρήθρα, λίγο πιο κάτω από τον τράχηλο της ουροδόχου κύστεως. Από το σημείο αυτό και υστέρα η δίοδος για σπέρμα και ουρά είναι κοινή.
Ο προστάτης
Είναι ένας αδένας σε σχήμα κάστανου και μέγεθος που διαφέρει ανάλογα με την ηλικία κάθε άνδρα. Περιβάλει την αρχή της ουρήθρας σαν δαχτυλίδι, με τη μύτη του προς τα κάτω και βρίσκεται σε έναν ινώδη θύλακο κάτω από την ουροδόχο κύστη. Οι εκκρίσεις του που αποτελούν κι αυτές μέρος του σπερματικού υγρού, δηλαδή του υγρού όπου κολυμπάνε τα σπερματοζωάρια, προέρχονται από τους βολβουρηθραίοι αδένες, οι οποίοι βρίσκονται ακριβώς κάτω από αυτόν.
Ο ερεθισμός του προστάτη μέσω της τριβής του περίνεου ή πρωκτικά προκαλεί ηδονικά ρίγη στους άντρες και τονώνει τη στύση τους, κάτι που εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις, αν κατά τη διέγερση πιέσεις το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στη βάση των όρχεων και τον πρωκτό.
Η ουρήθρα
Η ουρήθρα του άνδρα περνά μέσα από τον προστάτη και όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, μεταφέρει τόσο τα ούρα όσο και το σπέρμα, πάντα όμως χωριστά και ποτέ μαζί, αφού ο ένας μηχανισμός μπλοκάρει τον άλλο.
Ανατομικά, η ουρήθρα αρχίζει από τον πυθμένα της ουροδόχου κύστης και καταλήγει στην κορυφή της βαλάνου του πέους. Αφού διασχίσει τον προστάτη και συναντηθεί με τους εκσπερματιστικούς και προστατικούς πόρους, η ουρήθρα κατευθύνεται προς τα εμπρός και προς τα πάνω, περνώντας πίσω από την ηβική σύμφυση.
Όμως, καθώς περνά μέσα από τον προστάτη, η ουρήθρα συναντά τους αδένες του Cooper, οι οποίοι χρησιμεύουν στην ούρηση, καθώς εκκρίνουν μερικές σταγόνες αλκαλικού υγρού για να εξουδετερώσουν την οξύτητα ούρων.
Η ουρήθρα περιβάλλεται από ένα στυτικό όργανο, το σηραγγώδες σώμα, ενώ το οπίσθιο και διογκωμένο τμήμα ονομάζεται βολβός της ουρήθρας. Αυτό το τμήμα αποτελεί τη λεγόμενη σταθερή ουρήθρα η οποία και τελειώνει στην ηβική σύμφυση, δηλαδή στο κάτω και μπροστινό τμήμα της λεκάνης. Από εκεί και μετά γίνεται κινητή κι αυτό επειδή εισχωρεί μέσα στο πέος και το διασχίζει από τη μια άκρη στην άλλη.
Καλή σταδιοδρομία...Μαύρος Γάτος