Latest News

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Οι Αμαζόνες του Πρωθυπουργού


Τέσσερις γοητευτικές κυρίες εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου οι οποίες διακρίνονται για την εργατικότητα και την αφοσίωσή τους στον Πρωθυπουργό, εκτός από την εντυπωσιακή ομορφιά τους. Πρόκειται για τις...



Πωλίνα Χαραλαμποπούλου, Εβίτα Ρέντζη, Σοφία Μαλάμου και Ματίνα Ρέτσα, οι οποίες αποτελούν τις πιο ευχάριστες παρουσίες στην Ηρώδου Αττικού.
Ενδεικτικό είναι ότι γαλάζιος βουλευτής έλεγε ότι επί Σαμαρά στο Μαξίμου εμφανίστηκαν μερικές από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από το πλευρό πρωθυπουργών της μεταπολίτευσης.
Ποιες είναι όμως οι Αμαζόνες του Μεγάρου Μαξίμου;
Πωλίνα Χαραλαμποπούλου
Απόφοιτος του τμήματος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του πανεπιστημίου Αθηνών, εργάζεται δίπλα στον προσωπάρχη του Μαξίμου και φίλο του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Κανελλόπουλο. Η Πωλίνα Χαραλαμποπούλου είναι χαρισματική όπως λένε στον τομέα της επικοινωνίας, είναι πολύ εργατική και είχε δώσει τα διαπιστευτήριά της και κατά τη θητεία της στα γραφεία της ΝΔ.
Εβίτα Ρέντζη
Η Εβίτα Ρέντζη, η όμορφη μητέρα, είναι συνεργάτιδα του Γιώργου Μουρούτη, που εμπιστεύεται απόλυτα. Η ίδια υποστηρίζει πως η μητρότητα είναι η προτεραιότητά της και όλα τα άλλα αν και σημαντικά, είναι συμπληρωματικά.
Τα κορίτσια του κυβερνητικού εκπροσώπου
Η Ματίνα Ρέτσα και η Σοφία Μαλάμου είναι οι δύο συνεργάτιδες του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και εμφανίζονται στο Μέγαρο Μαξίμου όπου διεκπεραιώνουν υποθέσεις που αφορούν τις δραστηριότητες του κ. Κεδίκογλου. Η κ. Ρέτσα έχει ενεργό ρόλο και στην ΕΡΤ καθώς είναι ειδική σύμβουλος. Η κ. Μαλάμου έχει ως φυσική έδρα τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

iefimerida.gr