Latest News

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Επικοινωνιακό σόου με φόντο...τσιπούρες!

Πολύ κουβέντα γίνεται για το δείπνο του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και υπουργούς της κυβέρνησης σε ταβέρνα...
στο Μικρολίμανο. 

Σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο ένας δήμαρχος να κάνει το τραπέζι στον πρωθυπουργό και τη..."μισή κυβέρνηση", προκειμένου να ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του. 
Η πάγια τακτική είναι να ζητά να κλείσει ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου ή στα υπουργεία για να υποβάλλει τα αιτήματά του και να προσπαθήσει ν' αποσπάσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την ικανοποίηση τους.
Τώρα είδαμε να ένα επικοινωνιακό σόου με φόντο ...τσιπούρες!  Κάποιοι φαίνεται πως "τσίμπησαν" με το τραπέζωμα των κουμπάρων, λοιπών συγγενών και φίλων που επιχειρήθηκε να μετατραπεί σε μείζονος σημασίας πολιτικό γεγονός για τον Πειραιά. 
Έτσι, δεν έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν δουλειά και μεταδώσουν ότι ήθελαν ή ότι τους μετέφεραν να πουν για λαϊκή κατανάλωση. Φυσικά όλα αυτά εκ του ασφαλούς μέσα από επιλεγμένες διαρροές, χωρίς να μπορεί να χρεωθεί κάποιος τι θα γίνει ή όχι στο τέλος.

Η αλήθεια είναι πως έως τώρα τουλάχιστον δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο. Ίσως γιατί δεν είχαν κάτι καινούργιο και συγκεκριμένο να ανακοινώσουν όχι τόσο για τα αιτήματα του Δήμου που είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, αλλά για τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για έργα στον Πειραιά. 

@Μακάρι με ένα τραπέζι να μπορούσαν να λυθούν χρόνια προβλήματα της πόλης, αλλά δύσκολα "τσιμπάμε" πλέον κάτω στον Πειραιά, όπου γνωρίζουν καλά πως δεν αρκούν καλές προσθέσεις και υποσχέσεις στα λόγια που ακούν εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να γίνεται τίποτα...