Latest News

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Έκοψαν το δάχτυλο βρέφους στο νοσοκομείο!

Μία μαθητευόμενη νοσηλεύτρια έκοψε κατά λάθος με ψαλίδι τμήμα από το δαχτυλάκι ενός βρέφους, μόλις 5,5 μηνών στο νοσοκομείο...

της Μυτιλήνης, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μωρού.
Ο Αριστείδης Παριανός και η σύζυγός του, Μαρία, είχαν πάει στο νοσοκομείο για να αφαιρέσουν από το χεράκι του μωρού την πεταλούδα από τον ορό που του είχαν τοποθετήσει.

Την αφαίρεση, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, την ανέλαβε μία μαθητευόμενη νοσηλεύτρια, η οποία στην προσπάθειά της να αποκολλήσει τις γάζες από το χεράκι του βρέφους χρησιμοποίησε ένα μεγάλο ψαλίδι, με το οποίο ακρωτηρίασε το δαχτυλάκι του!

Οι γονείς του παιδιού αντιλήφθηκαν το ατύχημα όταν γύρισαν στο σπίτι τους, όπου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το ένα δάχτυλο του παιδιού ήταν κομμένο κατά 1,5 πόντο περίπου. Όπως υποστηρίζουν, η νοσηλεύτρια πέταξε το μέρος του δαχτύλου, για να μην αφήσει ίχνη.

Αμέσως επέστρεψαν στο νοσοκομείο, όπου έγινε εισαγωγή του βρέφους για την αντιμετώπιση του σοβαρού τραύματος που είχε.

Αναζήτησαν τη μαθητευόμενη νοσηλεύτρια, ωστόσο δεν κατάφεραν να τη βρουν, αφού -όπως υποστηρίζουν- την έκρυψαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου.

Έτσι, αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην αστυνομία.

Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ οι γονείς του καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν στο νοσοκομείο σαν πολίτες Γ' Κατηγορίας, επειδή είναι Ρομά.