Latest News

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η σχέση του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου με τη νεαρή Ζωή Ρούσσου περνάει κρίση!


Η "έκρηξη" της Ζωής Ρούσσου  δεν εκδηλώθηκε τυχαία και ξαφνικά στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά
Η έντονη αντίδραση της νεαρής δημοτικής συμβούλου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη και φάνηκε πως κρύβεται πίσω παρασκήνιο...
  με διάφορα θερμά επεισόδια που έχουν φέρει σε ρήξη τη σχέση της με το δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο. Διαφορετικά δεν εξηγείται τέτοια έκκρυθμη συμπεριφορά για ένα τυπικά διαδικαστικό θέμα. Δηλαδή, η Ζωή Ρούσσου να επιμένει σε έξαλλη κατάσταση να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος να αρνείται να της δώσει το λόγο, επικαλούμενος διάφορα ανούσια προσχήματα. Την στιγμή, μάλιστα, που συνήθως γίνονται συνεδριάσεις του τύπου " πετάμε καμία ερώτηση στο δήμαρχο, εκείνος παίρνει την πάσα και λέει τα δικά του...". 
Οι "κακές γλώσσες" στους διαδρόμους του 7ου ορόφου λένε πως η νεαρή δημοτική σύμβουλος είχε ζητήσει να γίνει αντιδήμαρχος και απεχώρησε από το συνδυασμό επειδή δεν την έκανε ο δήμαρχος. 
Αυτό προφανώς λέγεται για να την εκθέσουν, αποδίδοντας την ανεξαρτητοποίησή της στη φιλοδοξία της για μια καρέκλα. Κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να ισχύει με την προϋπόθεση ότι ο δήμαρχος δεν της είχε υποσχεθεί ποτέ καμία θέση αντιδημάρχου. Γιατί τότε το πράγμα αλλάζει, αφού δεν τήρησε το λόγο του. 
Σε κάθε περίπτωση, η σχέση του δημάρχου με τη Ζωή Ρούσσου φαίνεται πως περνάει κρίση και μάλλον έχουμε να δούμε κι άλλα παρόμοια επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά... 
@ Το κείμενο γράφτηκε την ώρα που ξεκινούσε  το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο πιστεύουμε να λήξει αναίμακτα!