Latest News

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Βαρεμάρα από τις κορώνες και τα ευχολόγια...

Προεκλογικό πάνελ με τους εκπροσώπους των παρατάξεων να τοποθετούνται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θύμιζε η συνεδίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...
του Πειραιά.

Η παρουσία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά μονοπώλησε το ενδιαφέρον, λόγω έλλειψης άλλων σημαντικών θεμάτων. Στη συνεδρίαση- σούπα κυριάρχησαν ανέξοδες κορώνες, ανούσια ευχολόγια και συνηθισμένες υποσχέσεις, αλλά χωρίς να υπάρχει σχέδιο συγκεκριμένων λύσεων με χρονοδιάγραμμα. Έτσι, ήταν μια από τις πιο βαρετές και αδιάφορες συνεδριάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον Πειραιά.
Ο πρόεδρος Στέλιος Μπρατσόλης πήρε το λόγο και ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους πάντες και επανέλαβε πόσα σωματεία και πόσους αθλητές εκπροσωπεί η Ένωση. Επιπλέον ζήτησε να βρεθεί λύση για το γηπεδικό, τη στήριξη των αθλητών στον τομέα της υγείας και  οικονομική ενίσχυση για την ΕΠΣΠ. 

Τόσο ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος όσο και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξέφρασαν την  στήριξή τους στα αιτήματα της ΕΠΣΠ, λες και μιλούσαν σε υποψήφιους ψηφοφόρους τους! 

Απ' όσα ακούστηκαν κρατάμε μόνο την υπόσχεση του δημάρχου να συγκαλέσει σύντομα σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου  Αθλητισμού και τους εκπροσώπους των παρατάξεων για τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πειραιά. 
 
@ Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι στην πράξη και όχι στα λόγια, ώστε να λυθούν προβλήματα που απασχολούν τους αθλητές και τα σωματεία της πόλης...