Latest News

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Απλά ταχύρρυθμα μαθήματα σεξ...{ΦΩΤΟ}

Μπορείς να εκπαιδεύσεις την σεξουαλική σου παρτενέρ όπως θα εκπαίδευες ένα κατοικίδιο; Μπορεί να ξεχάσει όσα έμαθε από τον προηγούμενο αφέντη της και να μάθει new tricks από εσένα; Γίνεται, αν ακολουθήσεις 6 απλούς κανόνες.  Κάποιοι ίσως...
θα θεωρήσουν τη σύγκριση ενός ανθρώπου με ένα κατοικίδιο ατυχή, κάποιοι θα εκνευριστούν (γυναίκες) και κάποιοι θα την απολαύσουν (άντρες). Στην πραγματικότητα όμως είμαστε όλοι μέρος του animal planet και, ειδικά στο κρεβάτι, που ξυπνούν τα πιο ζωώδη ένστικτα, ισχύουν και οι πιο ζωώδεις κανόνες. Παίρνοντας φωτεινά παραδείγματα, λοιπόν, από τους εκπαιδευτές συμπαθητικών τετράποδων, εκπαίδευσε σεξουαλικά το κορίτσι σου ώστε σε λίγο καιρό να συμπεριφέρεται στο κρεβάτι όπως θέλεις (το να φέρνει την εφημερίδα στο κρεβάτι δεν συμπεριλαμβάνεται).

Δείξε ποιος είναι το αφεντικό

Πόσες και πόσες φορές δεν ακούς τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να παραπονιούνται πως ο μικρός τους σύντροφος τους «έχει καβαλήσει;». Το ρήμα «καβαλήσει» εν προκειμένω μας αρέσει, το κρατάμε. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις όμως είναι την εντύπωση που μπορεί να έχει η αγαπημένη σου πως δεν είσαι εσύ το αφεντικό. Οι περισσότερες γυναίκες είναι φύσει υποτακτικές και έτσι λοιπόν δεν θα δυσανασχετίσουν με την ανάληψη εξουσίας από μέρους σου – αντιθέτως θα απολαύσουν ένα αρσενικό που κάνει εκείνο κουμάντο στο κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να προσπαθήσεις να επιβάλλεις κάτι που εκείνη πεισματικά αρνείται να κάνει, ούτε να την πιέσεις για κάτι που κατηγορηματικά δεν θέλει. Είσαι το αφεντικό της, αλλά είσαι ένα καλό αφεντικό. Διαφορετικά θα ψάξει για δεύτερο, τρίτο και τέταρτο αφεντικό.

Δώσε ξεκάθαρες εντολές

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κανείς παρακολουθώντας έναν εκπαιδευτή είναι το πόσο κοφτά και ξεκάθαρα δίνει τις εντολές του. «Κάτσε», «σήκω», «τρέξε», μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθούν από τα «ανέβα», «γύρνα», «σκύψε» και άλλες ενδιαφέρουσες διαταγές στις οποίες θέλεις το κορίτσι να μάθει να υπακούει. Δώσ’ τες με αυτοπεποίθηση, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς περιττές ευγένειες. Εκπαίδευση κάνεις, δεν σερβίρεις τσάι στην βασίλισσα.

Η σημασία δράσης – αντίδρασης

Πως καταλαβαίνουν τα τετράποδα πώς να συμπεριφερθούν; Πως αντιλαμβάνονται αν το αφεντικό τους αποδοκιμάζει ή επικροτεί τις πράξεις τους; Από τις αντιδράσεις του. Ο μόνος τρόπος για να περάσεις το μήνυμα πως κάτι σου αρέσει ή σε ενοχλεί είναι με το να εξωτερικεύσεις αυτή σου την αντίδραση, είτε με ήχους, είτε με λόγια, είτε με γκριμάτσες, είτε με μια μικρή ελαφριά επίπληξη. Η σύντροφός σου δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει από πριν τι αρέσει στον αφέντη, αλλά είναι πολύ πρόθυμη να το μάθει.

Η αξία της τιμωρίας

Σε όλες τις σύγχρονες διαπαιδαγωγικές μεθόδους θα δεις πως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος να κάνεις κάποιον να πειθαρχήσει είναι να του στερήσεις κάτι που του αρέσει. Πως μεταφράζεται αυτό στα ταχύρρυθμα μαθήματα σεξ; Εξηγώντας της πως αν δεν είναι φρόνιμη και αν δεν κάνει αυτό που θέλεις και εσύ με τη σειρά σου δεν πρόκειται να της προσφέρεις εκείνο που απόλαυσε τόσο πολύ την τελευταία φορά. Αρκεί να έχεις έναν τέτοιο άσσο στο μανίκι σου και να μπορείς να τον ρίχνεις στο τραπέζι όποτε θέλεις. Έχεις;

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως

Σε λένε Παβλόφ; Το κορίτσι σου είναι σκύλα; (ΟΚ, ίσως και ναι, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που θα αναλύσουμε άλλη φορά). Παρότι η απάντηση στα παραπάνω είναι αρνητική, η θεωρία του σκύλου του Παβλόφ θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στην κρεβατοκάμαρά σας. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης από την συνέπεια και την επανάληψη. Όχι μόνο εξασφαλίζει πως οι επιθυμίες σου θα καταγραφούν σωστά αλλά έτσι αποφεύγεις και το να στέλνεις μπερδεμένα μηνύματα σχετικά με το τι θες. Η δύναμη της επανάληψης είναι τόσο μεγάλη που μπορείς μέχρι και να καθορίσεις την σειρά με την οποία θέλεις να γίνονται όσα κάνετε στο σεξ. Προσοχή όμως, γιατί η πολλή επανάληψη φέρνει ανία. Δεν θέλεις η αγαπημένη σου να το «σκάσει» προς αναζήτηση νέων συγκινήσεων και εμπειριών.    

Η δύναμη της επιβράβευσης

Αφού είσαι έτοιμος να κάνεις όλα τα παραπάνω, να προσπαθήσεις να της επιβληθείς με εντολές, να της δώσεις να καταλάβει τι θες από τις αντιδράσεις σου, να κάνεις πολλές επαναλήψεις και πιθανότατα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης να πέσουν και  μερικές ξυλιές (καλοδεχούμενες, πάντα με τη συναίνεσή της), εκείνο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσεις είναι να την επιβραβεύσεις. Όχι μια φορά αλλά δέκα, εκατό, χίλιες – κάθε φορά που πιστεύεις πως της αξίζει η επιβράβευση, δεν πρέπει να της την στερήσεις. Είπαμε, οι γυναίκες είναι υποτακτικές, αλλά ας μην το μπερδεύουμε αυτό με το μαζοχισμό και ας μην ξεχνάμε πως και εκείνη θέλει να νιώθει πως είναι η καλύτερη που είχες ποτέ. Αν με την καθοδήγησή σου πλησιάζει αυτήν την περιγραφή, οφείλεις να της το δείξεις. Τον τρόπο θα τον βρεις εσύ. Πάντως δεν φτάνει ένα πατ-πατ στο κεφαλάκι – και σίγουρα δεν αρκεί να της δώσεις ένα λουκάνικο να γλείψει.SociaLMagazinE