Latest News

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Τα έχει κάνει μούσκεμα (και) με την ΕΥΔΑΠ ο δήμαρχος Κερατσινίου -Δραπετσώνας


"Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι" έλεγε ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε  ποτέ από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, αλλά μάλλον όπως φαίνεται θα του πάρουν και...
τα σώβρακα!
Ο δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας κατάφερε να αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους του Δήμου, εξαιτίας των προσωπικών του λανθασμένων χειρισμών με την ΕΥΔΑΠ. 
Τώρα οι εργαζόμενοι του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη στις εγκαταστάσεις αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ στον Ακροκέραμο.
Αφορμή στάθηκε η απόφαση της Εταιρείας να προχωρήσει σε δέσμευση λογαριασμού του δήμου, λόγω οφειλών, με αποτέλεσμα οι δημοτικοί υπάλληλοι να παραμένουν απλήρωτοι.
«Οι μισθοί των εργαζομένων δεν είναι δυνατόν να κατάσχονται από τον κάθε οργανισμό ή ιδιώτη στο οποίο χρωστάει ο δήμος. Δεν μπορεί η μισθοδοσία να γίνεται εργαλείο πίεσης στα χέρια οποιουδήποτε για να "παίζονται" παιχνίδια», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, ο δήμος χρωστά στην επιχείρηση 3,4 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο περιλαμβάνει και 443.797€ από κατανάλωση νερού κατά το 2012.

@ Οι εργαζόμενοι και οι δημότες πληρώνουν την αλαζονεία και ανεπάρκεια του καλύτερου ανίκανου δημάρχου της ευρύτερης περιοχής...