Latest News

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μένει μόνος ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος

Ένας μετά τον άλλον αποχωρούν οι δημοτικοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 
Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να περάσει θέματα στο…

δημοτικό συμβούλιο. 

Μάλιστα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ζαχαρίας Ζούπης, ανήρτησε στο Facebοοk τα εξής: 
«Ο δήμαρχος σήμερα αισθάνθηκε για τα καλά ότι είναι μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο απαράδεκτα πρόχειρος και με φουσκωμένα διάφορα κονδύλια προϋπολογισμός για τους παιδικούς σταθμούς που έφερε καταψηφίστηκε. Συγκέντρωσε μόλις 14 στους 32 ψήφους! 
Στην συνέχεια αφού η συζήτηση για το ΚΕΚ έφερε στην επιφάνεια όλες τις παθογένειες, τις παρατυπίες, τις παρανομίες, τα οικονομικά αδιέξοδα από την διαχείριση αυτής της περιόδου, ελήφθη απόφαση για να ανακληθούν όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση της αξιοποίησης όλων των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων και της ακίνητης περιουσίας του Δήμου στο ΚΕΚ. 
Η απόφαση αυτή ψηφίστηκε κόντρα στην λυσσασμένη αντίδραση του Τζανή και συμβούλων του από 19 συμβούλους. Καταψηφίστηκε από μόλις 10 συμβούλους της Διοίκησης! 
Ας πάρει ένα μήνυμα. Με το έτσι θέλω δεν θα μπορεί να διοικήσει ο κύριος Τζανής». 
Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Χονδροκούκης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό του Δημάρχου. Στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο δήμαρχος είναι κατώτερος των περιστάσεων ενώ του ζητά να παραιτηθεί προκειμένου να λυτρωθεί ο Δήμος. 

@Μιλάμε για τον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο της περιοχής, που ονειρεύεται να κάνει και πίστα Formula 1 και το απίθανο είναι ότι κάποιοι υιοθετούν το παραμύθι του…