Latest News

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στο σφυρί το ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου


Σε πλειστηριασμό βγαίνει το ξενοδοχείο της συζύγου Μιχαλολιάκου παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση εμφανίζει κέρδη, δεν πληρώνει το χρέος...
στο Δημόσιο.
Πρόκειται για το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο New Dream, ιδιοκτησίας της
 συζύγου Μυχαλολιάκου και βουλευτή της Χ.Α. Ελένης Ζαρούλια και του αδελφού της.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το κτήριο πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό από το ελληνικό Δημόσιο καθώς υπάρχει χρέος 36 χιλιάδων ευρώ. Το ποσό είναι σχετικά μικρό, όμως παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση εμφανίζει κέρδη και μοιράζει μέρισμα στους ιδιοκτήτες, αυτοί αρνούνται να το πληρώσουν. Οι ιδιοκτήτες, δηλαδή η κυρία Ζαρούλια και ο αδελφός της, είναι μέτοχοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Λυδία Τουριστικές και Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις» και έχουν αρνηθεί να πληρώσουν τα οφειλόμενα παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από την αρμόδια ΔΟΥ.
Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του μισού ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο. Η πρώτη προσφορά, μάλιστα, έχει οριστεί στα 169.000 ευρώ.
Η εταιρία εμφανίζει τα κέρδη της από την εκμίσθωση του ξενοδοχείου σε οικογένεια βορειοηπειρωτών, η οποία εμφανίζεται να το διαχειρίζεται.
Στο ξενοδοχείο μέλος του Δ.Σ. όπως δείχνει και το ΦΕΚ 10271/2007 είναι και ο κ. Μιχαλολιάκος.