Latest News

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ποιοι πολιτικοί πωλούν την περιουσία τους λόγω κρίσης;

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς, καθώς δεν είναι λίγα τα πρωτοκλασάτα στελέχη  που πωλούν τα περιουσιακά τους στοιχεία ή κλείνουν επιχειρήσεις λόγω οικονομικής "ασφυξίας". Εκτός από τον πρώην...

πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή ο οποίος αναγκάστηκε να πουλήσει το πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι και να νοικιάσει το πατρικό του στη Φιλοθέη -καθώς είχε επενδύσει σε ομόλογα δημοσίου και λόγω του «κουρέματος» έχασε πολλές χιλιάδες ευρώ- η λίστα των «θυμάτων» της κρίσης διαθέτει και άλλα ονόματα της πολιτικής ζωής. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε προ μηνών οριστικά το βιβλιοπωλείο του, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος πούλησε το σπίτι του στη Μύκονο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διέκοψε τη λειτουργία της εταιρείας catering που διατηρούσε με τη σύζυγό του, ο πρώην υφυπουργός Ηλίας Φωτιάδης έκλεισε το κατάστημα αγροτικών λιπασμάτων που είχε στη Νάουσα, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ, Νίκος Λέγκας το γραφείου πολιτικού μηχανικού που διατηρούσε στα Τρίκαλα, ο Θωμάς Ρομπόπουλος την εταιρεία του στον τομέα του αυτοκινήτου, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα οι Χρήστος Μαγκούφης, Γιάννης Μαγκριώτης και Κίμων Κουλούρης που αναζητούν εργασία δίχως μέχρι στιγμής να τα έχουν καταφέρει.