Latest News

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η νέα ξεφτίλα του Μπόμπ Σφουγγαράκη

Ο Μπόμπ Σφουγγαράκης έχει ξεκινήσει μια νέα τακτική αντιγραφής στο Mέλλον του Πειραιά. Πλέον δεν περιορίζεται μόνο στο να συκοφαντεί δεξιά και αριστερά, αλλά...
κλέβει σε καθημερινή βάση φωτογραφίες, ιδέες, κείμενα από το «Reportaz Net», όπως ενημέρωσαν αναγνώστες που ρωτούν αν γνωρίζουμε αυτή τη νέα ξεφτίλα του Μπόμπ Σφουγγαράκη. 
Δηλαδή, το γνωστό καρτούν της παιδικής ενημέρωσης λειτουργεί ως εξής:  Καθημερινά μπαίνει στο blog, διαβάζει τα κείμενα, παίρνει αυτούσιες τις φωτογραφίες και γράφει το ίδιο θέμα με άλλα λόγια, ανάλογα με τους πελάτες τους και τις λαμογίες του. Μάλιστα, προσπαθεί να πουλήσει το προϊόν αντιγραφής σε ανυποψίαστους αναγνώστες, στέλνοντας e-mail ακόμα και στο  Reportaz Net!
Ο κλεφτοκοτάς του Πειραιά δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα και δεν τον έχουμε σε καμία υπόληψη. Ούτε καν μπαίνουμε στον κόπο να διαβάζουμε το site της πλάκας. 
Ωστόσο, επειδή το φαινόμενο αυτό έχει παραγίνει τον τελευταίο καιρό και η αντιγραφή πέφτει σύννεφο από τον Μπόμπ Σφουγγαράκη και την παρέα του, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα: 
Πρώτον το αυτονόητο. Ότι ουδεμία σχέση έχουμε με λαμόγια, εκβιαστές, ιδιοκτήτες ροζ τηλεφώνων και πρώην φυλακόβιους. 
Δεύτερον και κυριότερον, ότι από δω και στο εξής στην οποία αντιγραφή θα πέφτει τρελό κράξιμο. 
Γιατί ακόμα και η ξεφτίλα του Μπόμπ Σφουγγαράκη έχει τα όρια της...