Latest News

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Έστειλαν αδιάβαστο τον δήμαρχο στα σχολεία!


Όταν ο δήμαρχος Περιαιά Βασίλης Μιχαλολιάκος πήγε σε δύο συστεγαζόμενα δημοτικά σχολεία της πόλης, ίσως δεν μπορούσε να φανταστεί πως τελικά κάποιοι συνεργάτες του θα τον έστελναν...
εντελώς αδιάβαστο!  
Τι εννούμε;
 Κατ' αρχήν, η επίσκεψη του δημάρχου στα δύο σχολεία σχολεία είχε γίνει μια βδομάδα πριν από την ημέρα που εκδόθηκε το δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά (1-2-2013)!
Ο δήμαρχος δεν πήγε, όπως ενημερώνει το δελτίο Τύπου "στα δύο συστεγαζόμενα Δημοτικά Σχολεία του Πειραιά (9ο και 10ο)", αλλά επισκέφθηκε το 9ο και 11ο Δημοτικά Σχολεία, τα οποία συστεγάζονται.
 Το 10ο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται κάπου αλλού, αλλά πάντως όχι στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα (Ψαρρών και Μεθώνης). 
Κατά τα λοιπά, η επίσκεψη του δημάρχου έγινε σε συννενόηση με τον διευθυντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου και όχι μετά από πρόσκληση δασκάλων και μαθητών. Άλλωστε, τα περισσότερα από τα παιδιά δεν γνώριζαν καν ποιος είναι ο " κύριος  δημαρχος που ήρθε σήμερα στο σχολείο μας". 
Βέβαια αυτό δεν τα εμπόδισε να τον υποδεχθούν μεγάλο με ενθουσιασμό και μάλιστα ορισμένα να θέλουν να του ζητήσουν ακόμη και αυτόγραφο!
Αν και οι περισσότεροι μικροί μαθητές και μαθήτριες θα ήθελαν να του πουν πως  αντί για τα λουλούδια θα ήταν καλύτερα να βάλει τα συνεργεία του Δήμου και να βάψουν το σχολείο, ώστε να μην κάνουν μάθημα στο κτίριο με τους ξεφλουδισμένους τοίχους... 

Δείτε τι γράφει το δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά 

δελτία τύπου από 1/1/2011


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ 9o ΚΑΙ 10o ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/2/2013
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφτηκε σήμερα τα δύο συστεγαζόμενα Δημοτικά Σχολεία του Πειραιά (9ο και 10ο), ύστερα από πρόσκληση δασκάλων και μαθητών, οι οποίοι φύτεψαν στην αυλή του σχολείου φυτά και λουλούδια, που τους παραχώρησε ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος περιηγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας και συζήτησε με τους μαθητές και τους δασκάλους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Στο τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μπορεί να λέμε τα παράπονα σας στον Δήμαρχο να συγκεντρώνουμε πολύ καλές κριτικές και βεβαίως προτάσεις και υποδείξεις για περαιτέρω βελτίωση. Έχω πει ότι είμαστε μια δημοτική αρχή για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές. Άρα δεν μας ενδιαφέρουν τόσο οι ψηφοφόροι των επόμενων εκλογών, όσο τα παιδιά, όσο το αύριο του Πειραιά. Γι΄ αυτό μαζί προσπαθούμε να κάνουμε το σχολείο τους ελκυστικότερο, καθαρότερο και ασφαλέστερο. Και προπαντός να έχουμε την φιλία με την επόμενη γενιά, που είναι δύναμη». 


@Δήμαρχε, μας έστειλαν αδιάβαστους με την επίσκεψη στα σχολεία...