Latest News

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος ευθύνεται για το "Κανάλι 1"


Κάποιοι περίμεναν πως και πως να εμφανιστεί ο άφαντος πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ στο δημοτικό συμβούλιο και να δώσει απαντήσεις για την κατάσταση στο...
"ΚΑΝΑΛΙ 1". 
 Η ανησυχία τους μπορεί να ήταν εν μέρει δικαιολογημένη γιατί απουσίαζε από τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις.
 Έτσι, όπως και να το κάνεις, ήταν διάχυτη η αγωνία τι μέλλει γενέσθαι για το δημοτικό ραδιόφωνο. Αν κι όλο το ενδιαφέρον περιορίζεται συνήθως στο πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι παρά το γεγονός ότι δεν δουλεύουν εδώ και καιρό, μιας και βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας. 
Τελικά ο διορισμένος πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ τους έκανε το χατήρι κι εμφανίστηκε στην αίθουσα του 7ου ορόφου, αλλά δεν είπε απολύτως τίποτα! 
Με εμφανής σύγχυση, αλλά και με πάθος του δήθεν αδικημένου μίλησε έως ότου δεν άντεξε και τον διέκοψε ο πρόεδρος, χωρίς όμως να πει κάτι καινούργιο ή που δεν γνωρίζαμε για το " Κανάλι 1". Έβαλε την γνωστή ειπωμένη κασέτα με τις ίδιες σαχλαμάρες του τύπου "δεν πήραμε και δεν απολύσαμε κανέναν", "πληρώσαμε μέρος των χρεών της προηγούμενης διοίκησης", μειώσαμε τον προϋπολογισμό του δημοτικού ραδιοφώνου" που εξακολουθεί να κοστίζει τουλάχιστον σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ στους δημότες του Πειραιά. Ωστόσο δεν είπε κουβέντα ότι ποιος ευθύνεται που εδώ και δύο χρόνια το δημοτικό ραδιόφωνο δεν έχει ούτε πρόγραμμα, ούτε διαφημίσεις, αλλά ούτε και ακροαματικότητα εκτός φυσικά από τα ασανσέρ του Δήμου! 
 Επίσης δεν είπε ποιος ευθύνεται που το ιστορικό "Κανάλι 1" έχει απαξιωθεί πλήρως από τον πειραϊκό λαό που πληρώνει για ένα ραδιόφωνο για να τον ενημερώνει - υποτίθεται- για την πόλη του, αλλά στην ουσία δεν έχει καμία σχέση με τον Πειραιά. 

 @ Εκτός κι αν ακόμα πιστεύει κανείς το παραμύθι με το πειραιοκεντρικό ραδιόφωνο...