Latest News

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Το "Κανάλι 1" βλάπτει μόνο τους ακροατές

Μπορεί ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος να είχε πολύ καιρό να βγει στον "αέρα" του δημοτικού ραδιοφώνου λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των (δύο;) εργαζομένων...
στο "Κανάλι 1". 
Όμως σήμερα πήρε το αίμα του πίσω, καθώς δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει ρέστα! 
Απαντώντας σε ρωτήσεις πολιτών (;) στη σημερινή εκπομπή "Τα παράπονα στο δήμαρχο" επανέλαβε λίγο πολύ τα ίδια. Ωστόσο, πέταξε κάτι απίστευτες ατάκες που έδειξαν πως δεν έχει χάσει τη φόρμα του παρά την πολυήμερη εποχή από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου.
Πάντως, ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να εκφράσει την ελπίδα "η δυσλειτουργία του ραδιοφώνου να μην έχει φαινόμενα επανάληψης στον μέλλον". Γιατί -λέει- βλάπτει κυρίως τους ίδιους τους εργαζόμενους και οπωσδήποτε την έννοια της ελεύθερης ραδιοφωνίας. 

Αν και το "Κανάλι 1" δεν έχει κανονικούς εργαζόμενους (δεν υπάρχει ουδείς να δουλεύει οκτώ ώρες την βδομάδα, όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ), αλλά δεν είναι ούτε ελεύθερο, ούτε ραδιόφωνο (δεν ακούγονται ποτέ άλλες φωνές εκτός της διοίκησης του δήμου, όπως λένε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης).

@ Άρα, το δημοτικό ραδιόφωνο μπορεί να βλάψει  μόνο όσους μπαίνουν ανυποψίαστοι στα ασανσέρ του δημαρχείου της πλατείας Κοραή...