Latest News

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί το "Κανάλι 1" ενοχλεί τον δήμαρχο

Ένα από τα πράγματα που ενοχλούν περισσότερο τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο -και όχι άδικα-φαίνεται να είναι το μπάχαλο με το...
δημοτικό ραδιόφωνο.

Μπορεί όταν έρχεται θέμα με το "Κανάλι 1" στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος να μην βγάζει και σπυράκια, αλλά σίγουρα δείχνει πως δεν αισθάνεται άνετα και συνήθως αποφεύγει ν' απαντήσει στην ερώτηση- κασέτα της αντιπολίτευσης "πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι".


Η ενόχληση του για το "Κανάλι 1" δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον από το Βασίλη Μιχαλολιάκο. Μάλιστα, ένας δημοτικός σύμβουλος το επισήμανε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και τον προκάλεσε να μην αποφύγει κι αυτή τη φορά να δώσει απάντηση. 

Έτσι, ο δήμαρχος αναγκάστηκε και πήρε το λόγο, αλλά απάντησε γενικά και αόριστα, λέγοντας πως στηρίζει με πάθος τους εργαζόμενους που αποτελούν μέρος της συμμαχίας της δημοτικής αρχής.
(Είναι πάντως απορίας άξιον πως μπορεί κάποιος να είναι και σύμμαχος και απλήρωτος ταυτόχρονα. Εκτός κι αν εννοείται ως συμμαχία η ομηρία των απλήρωτων). 
Στη συνέχεια ο δήμαρχος αποχώρησε από την αίθουσα, όταν ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο τελευταίος επανέλαβε τα γνωστά "κουλά" του πως δεν κάναμε καμία απόλυση και καμία πρόσληψη το "Κανάλι 1". Όλοι γνωρίζουν καλά πως έχουν κάνει και τα δύο, αλλά κι ένα σωρό άλλα εγκλήματα στο δημοτικό ραδιόφωνο, που έχει απαξιωθεί πλήρως και το οδηγούν είτε στο λουκέτο ή σε ιδιώτη.

@ Αλήθεια, εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν έχει γίνει αυτή η μονο-θεματική συνεδρίαση για το "Κανάλι 1"; Μήπως είναι καιρός να γίνει κάποια στιγμή όχι για το πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι αλλά για να μάθει ο πειραϊκός λαός τα σχέδια για το δημοτικό ραδιόφωνο;