Latest News

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Είναι αργά για δάκρυα στο "Κανάλι 1"


Βροχή άρχισαν να πέφτουν με το "καλημέρα" στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι ερωτήσεις για το "Κανάλι 1".  
Άλλωστε, ήταν "παρών" ο διορισμένος πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, ο οποίος χρειαζόταν...

να δώσει εξηγήσεις για το μπάχαλο που επικρατεί με το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης. 
Έτσι βρήκαν την ευκαιρία η εκπρόσωπος από το Λιμάνι της Αγωνίας Μαρία Σταθάκη, ο επικεφαλής της "Ανταρσίας" Θανάσης Διαβολάκης και ο ανεξάρτητος Ιωσήφ Βουράκης, οι οποίοι ρώτησαν για μια ακόμη φορά πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο "Κανάλι 1". 
Το θέμα της πληρωμής των εργαζομένων τείνει να λάβει τραγικές διαστάσεις, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό το δημοτικό ραδιόφωνο. 
Μάλλον αποτελεί το αποτέλεσμα της πολιτικής της δημοτικής αρχής και της ανεπαρκής διοίκησης της ΔΗΡΑΠ, χωρίς να σημαίνει πως είναι άμοιροι ευθυνών και οι σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.  Όταν εδώ και δύο χρόνια περιορίζονται απλώς να μεταφέρουν την αγωνία των εργαζομένων για το πότε θα πληρωθούν και τίποτα άλλο. Αυτό όμως είναι μόνο μια παράμετρο του προβλήματος με το δημοτικό ραδιόφωνο και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους. Διαφορετικά τι θα γίνει με το "Κανάλι 1" θα το πάρετε χαμπάρι με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα...