Latest News

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Χατζηνικολάου VS Γιάννη Αλαφούζου


Με αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ απαντά ο εκδότης-δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στον επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζο, για όσα αναφέρουν για το πρόσωπό του στην τηλεόραση και το ραδιόφων...
...του Σκάι. 
 Ο Ν. Χατζηνικολάου, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του-απαντώντας σε σχετική ερώτηση ακροατή-, οι δικηγόροι του ήδη συντάσσουν τη νέα αγωγή του Γ. Αλαφούζου. 
 «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Aπαντώ ήδη... Συντάσσουν οι δικηγόροι μου τη νέα αγωγή, την οποία θα παραλάβει, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για τον τρόπο με τον οποίο με συκοφαντεί η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σε κάθε άσχετη ευκαιρία. Δηλαδή, αλλάζει ο καιρός, εάν ο μετεωρολόγος είναι φίλος μου, φταίω και εγώ. Ερχεται νέα αγωγή, ξέρει αυτός από την προηγούμενη. Και ένα μεγάλο τμήμα του ποσού που θα κερδηθεί στα δικαστήρια, θα πάει σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτήν την περίοδο. Ερχεται μεγάλη αγωγή για τον κ. Αλαφούζο και τις συνεχείς αθλιότητες εναντίον μου».

 Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες συκοφαντικό δημοσίευμα που ασχολείται με την φορολογική μου δήλωση και με παρουσιάζει ως φοροφυγά που δηλώνει εισόδημα 26.140,40 ευρώ! Από το εκκαθαριστικό μου όμως, που προφανώς υπεξαίρεσαν και έχουν στα χέρια τους, προκύπτει το συνολικό εισόδημα μου που είναι πλήρως δηλωμένο και φορολογημένο, όπως προβλέπει ο νόμος. Χαρακτηριστικά επί του δηλωθέντος εισοδήματος μου υπολογίστηκε και πληρώθηκε η ειδική εισφορά αλληλεγγύης η οποία ανήλθε στο ποσό των 208.240,32 ευρώ. Γνωρίζουν οι συκοφάντες αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν ότι το ποσό που εμφανίζουν ως εισόδημα μου αφορά απλώς στο τεκμαρτό εισόδημα των εταιρικών αυτοκινήτων του ΣΚΑΙ. Δεν μου προκαλεί εντύπωση η προφανής διαστροφή της πραγματικότητας από μέσα, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός REAL, που έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την δυσφήμιση μου. Τα υπόλοιπα όμως, είναι θέμα της Δικαιοσύνης».