Latest News

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αλλού εγώ αλλού εσύ, Νικόλαε Αμοργιανέ...{ΒΙΝΤΕΟ}

Μπορεί να στεναχωρήσουμε λιγάκι τα μέλη του φαν κλαμπ "Λατρεύουμε Αντιδήμαρχο Νικόλαο Αμοργιανό", αλλά χρειάζεται να πούμε...

ορισμένα πράγματα.

Τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Αμοργιανό δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά και ούτε αυτός μας γνωρίζει από κοντά. Τον στηρίξαμε, όμως, για δύο λόγους: 
O πρώτος και βασικός ήταν γιατί έτσι απλά γουστάραμε! Αυτό ίσως δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος, αφού δεν έχουμε καμία επαφή μαζί του. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί είδαμε κάποια γνωστά/ άγνωστα λαμόγια και μη, να του την πέφτουν μόλις ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου. 
 Έτσι, αποφασίσαμε να γράφουμε- κατά καιρούς - διάφορους... ύμνους για το Νικόλαο Αμοργιανό. Πλάκα πλάκα έχει εξελιχθεί σ' έναν από τους πιο δημοφιλής Αντιδημάρχους, αν και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό αντικείμενο. 

Τώρα μάλλον δεν χρειάζεται άλλη στήριξη και σταματάμε. Αν και μένει ένα παράπονο ότι δεν ανταποκρίθηκε να γράψει έναν ύμνο για το "Reportaz Net", όπως έκανε και με τον συνδυασμό " Μας Ενώνει ο Πειραιάς" του Βασίλη Μιχαλολιάκου. 

 Λέμε, λοιπόν, αντίο στο φαν κλαμπ "Λατρεύουμε Αντιδήμαρχο Νικόλαο Αμοργιανό" κι αφιερώνουμε την τελευταία μεγάλη επιτυχία " Αλλού εγώ, αλλού εσύ" ... Καλή συνέχεια και Καλή ακρόαση...