Latest News

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ποιος εφοπλιστής χώρισε με γνωστή ηθοποιό

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2008 και για αρκετούς μήνες παρέμεινε άγνωστη στο ευρύ κοινό, καθώς το ζευγάρι απέφευγε τις κοινές εξόδους στα in στέκια της πόλης. Έπειτα από 4,5 χρόνια κοινής ζωής χώρισαν... η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Γιώργος Ψάλτης. 
Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία τραβήχτηκε στο Μουσείο Μπενάκη το 2008, όταν κυκλοφόρησε και η ποιητική συλλογή του εφοπλιστή.
Όλοι γνώριζαν ότι αυτό που τους ένωνε πάνω από όλα ήταν η κοινή τους αγάπη για την τέχνη. Πολλοί πίστευαν ότι η γοητευτική ηθοποιός και ο εφοπλιστής έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης θα προχωρούσαν σε γάμο.
Δυστυχώς όμως τα προβλήματα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. «Τελευταία δεν υπήρχε ενθουσιασμός στη σχέση τους. Έδειχναν καλά, αλλά μάλλον είχαν πάρει διαφορετικούς δρόμους. Μπορεί να τους ένωναν πολλά, αλλά μάλλον αυτά που τους χώριζαν ήταν περισσότερα» υποστηρίζει πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.
Οι επισκέψεις της ηθοποιού στο σπίτι του εφοπλιστή στα βόρεια προάστια έχουν παύσει εδώ και λίγους μήνες.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι ο Γιώργος Ψάλτης δεν έδωσε το «παρών»  στην πρεμιέρα της  ταλαντούχας ηθοποιού τον Νοέμβριο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές Real Life, η Μαρία έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.