Latest News

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ποντικοί τρύπωσαν στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη, την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι!

Μια περίεργη εισβολή- προειδοποιητικό μήνυμα με πολιτικές προεκτάσεις-στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη,   καταγγέλλει το ΚΚΕ. Την ώρα που η βουλευτής κοιμόταν κατά...
τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι '''παραβίασαν, τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στην μονοκατοικία της Λ. Κανέλλη στην Εκάλη . 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες άρπαξαν χρηματικό ποσό 800 ευρώ, διάφορα τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγαν, ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ αντελήφθη την κλοπή το πρωί που ξύπνησε. Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, χαρακτηρίζει «προειδοποιητική» την εισβολή που έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ και σημειώνει πως πέραν της ληστείας το κόμμα διερευνά του άλλους στόχους των δραστών. 
«Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και υποστηρίζει: 
«Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».