Latest News

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Οι μπούφοι της παραπληροφόρησης

Μεταλλαγμένα κίτρινα παπαγαλάκια είναι οι μπούφοι της παραπληροφόρησης, κάτω στο λιμάνι
Ξυπνάνε κάθε πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνουν πριν καλά καλά ανοίξουν τα μάτια τους, είναι να μπουν να δουν τι γράφει το... 
"Reportaz Net". 
Το ίδιο κάνουν πριν πέσουν να κοιμηθούν το βράδυ, αλλά και πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Βλέπετε, έμαθαν τι είναι blog (ιστολόγιο όχι σαιτ), διαβάζοντας "Reportaz Net". (Αν και δεν τολμούν να το παραδεχτούν, τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια).
Εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν λυσσάξει. Ψάχνουν, αναζητούν, βάζουν άσχετους ανθρώπους να ρωτούν από δω και από κεί για το blog. Είναι τόσο απελπισμένοι που πιστεύουν ότι παπαριά τους πει ο κάθε ανίδεος. Τους τρελαίνει που τους γράφουμε κανονικά και δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο. Ενώ μαζί τους δεν ασχολείται κανείς σοβαρός άνθρωπος. Δεν τους έχουν σε καμία υπόληψη. Είτε τους αγνοούν είτε αδιαφορούν για όσα γράφουν. Αυτοί όμως συνεχίζουν να παίζουν το βιολί τους ή όποιο άλλο όργανο βρουν μπροστά τους. Έχουν τελειώσει και δεν το ξέρουν. Τους το λέμε ξανά.
Είναι οι μπούφοι της παραπληροφόρησης. Έχουν πάθει εξάρτηση. Είναι άρρωστοι οι άνθρωποι. Μιλάμε έχουν φάει κανονικό κόλλημα. Άλλα διαβάζουν κι άλλα καταλαβαίνουν ή κάνουν πως καταλαβαίνουν. 
  
@"Κι όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει"...