Latest News

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Να τον χαίρεστε, κύριε δήμαρχε...

Ο γνωστός Μπούλης με το Milko φαίνεται πως έχει αποθρασυνθεί εντελώς και εμφανίζεται προκλητικός να δημοσιεύει φωτογραφίες και να στέλνει απειλητικά και... 

υβριστικά μηνύματα. 

Πριν από λίγα χρόνια προσελήφθη παράτυπα -εκτός ΑΣΕΠ- με πλαστά δικαιολογητικά ως άτομο με ειδικές ανάγκες στο "Κανάλι 1" από τη μητέρα του τότε διορισμένη πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ επί δημαρχίας Παναγιώτη Φασούλα. 

Μέχρι τώρα το πρωτοφανές οικογενειακό ρουσφέτι συνεχίζει να παραμένει στο δημοτικό ραδιόφωνο. Πρόσφατα εν μία νυκτί βαφτίστηκε μουσικός παραγωγός από τη δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ενώ την ίδια στιγμή απολύθηκαν άδικα πέντε ηχολήπτες τους οποίους πέταξαν στον δρόμο. 

Αντί, λοιπόν, να σιωπήσει και να συνεχίσει το γλύψιμο για να μπορέσει να κρατήσει για λίγο ακόμα τη θέση του - είναι θέμα χρόνου πότε θα φύγει από τη ΔΗΡΑΠ- έχει το θράσος να βγαίνει δημόσια και να εκτοξεύει προκλητικά απειλές και ύβρεις προς πάσαν κατεύθυνση.

Το χειρότερο απ' όλα είναι πως δεν σέβεται ούτε αυτούς που τον κρατάνε στο "Κανάλι 1" παρά το γεγονός ότι τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα..

@Να τον χαίρεσαι, κύριε Δήμαρχε!!!