Latest News

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα παιδιά του Πειραιά θα στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα παιδιά των σχολείων του πόλης θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, που θα ανάψει αύριο τα φώτα του στην πλατεία Κανάρη...
 στο Πασαλιμάνι. 


Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Πειραιά θα φωταγωγήσε στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου.Την ίδια στιγμή  θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Παραμυθένιου Χριστουγεννιάτικου χωριού του Αη Βασίλη.

Στο μεταξύ η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, προτείνει μια γιορτή αποκλειστικά για τα παιδιά των σχολείων, τα οποία με αφορμή τον στολισμό του δέντρου θα προσφέρουν από ένα βασικό είδος διατροφής (γάλα μακράς διαρκείας, ζυμαρικό, όσπριο, ζάχαρη, μαρμελάδα, κονσέρβα) ώστε να ενισχυθούν οικονομικά αδύναμες οικογένειες. 
Ο στολισμός του δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 16:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. 
Η Φιλαρμονική του Δήμου θα δημιουργήσει εορταστική ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μαθητές θα πουν τα κάλαντα, animateurs θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με παιχνίδια κατασκευές και face painting και στο τέλος θα ανάψουν τα φώτα του δέντρου για να φωτίσουν οι Χριστουγεννιάτικες νύκτες στον Πειραιά.