Latest News

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η αρλούμπα της χρονιάς...

Στην αρχή ομολογούμε πως μας δυσκόλεψε η επιλογή για τη μεγαλύτερη αρλούμπα της χρονιάς (2012) στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά κέρδισε άνετα τον τίτλο όλη αυτή η παπαρολογία που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με...
το "μη μυστικό δείπνο". 

 Ένα βράδυ που έβρεχε κοτσάνες μαζεύτηκαν κάποιοι γνωστοί μεταξύ τους, αλλά άγνωστοι και ξεχασμένοι από τους πειραιώτες πρώην παλιοπασόκοι δήθεν αριστεροί και φάγανε μαζί σε ταβέρνα στα Καμίνια. Όμως το πράγμα δεν έμεινε εδώ, καθώς θεώρησαν πως έπρεπε να διαρρεύσουν πως η μάζωξη αυτή είχε και μια άλλη διάσταση πολιτική. 
Μεταξύ σοβαρού και... σοβαρού θέλησαν να κάνουν γνωστό πως έχουν βρει το κατάλληλο πρόσωπο που μπορεί να σώσει την πόλη, υπονοώντας μάλλον πως ελπίζουν να σώσει τους ίδιους. 
 Λίγο το κρασί λίγο "το είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα" και "λέμε καμία μαλακία για να περνάει η ώρα" έπαιξαν- στην κυριολεξία- ως υποψήφιο δήμαρχο τον επονομαζόμενο και σαλταδόρο της πολιτικής και της πλάκας. Ένα γυρολόγο πολιτικάντη που πέρασε από σχεδόν όλα τα κόμματα, πουλώντας πνεύμα για οινόπνευμα με το παραμύθι της αριστεράς του τίποτα. 
Έτσι, αν κι ανάμεσά τους υπήρχαν και σοβαροί άνθρωποι, κατάφεραν να κερδίσουν με διαφορά τον τίτλο της αρλούμπας της χρονιάς, καθώς γελάει μαζί τους όλος ο Πειραιάς. 

@ Φανταστείτε πως τους έκραξε ακόμη και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης! Κατάντια...