Latest News

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αγνωστοι γιαούρτωσαν τον δήμαρχο!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον δήμαρχο παραμονές Χριστουγέννων, όταν μια ομάδα αγνώστων τον πλησίασε στην πλατεία  και τον αποδοκίμασε με...
γιαούρτια!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες Star, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης έπινε καφέ με την παρέα του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Ξαφνικά περίπου 20 άτομα, με καλυμμένα πρόσωπα πήγαν κοντά του και και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να τον βρίζουν.
Μάλιστα, κατά πληροφορίες, αφού έγινε αναφορά για την αστυνομική επιχείρηση στη «Βίλα Αμαλία»,  εκτός από γιαούρτι του πέταξαν και άλλα αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγαν προς το Μοναστηράκι, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων φυγαδεύτηκε μέσα στο μαγαζί και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Ο δήμαρχος Αθηνών επιβεβαίωσε μέσω facebook και twitter την επίθεση λέγοντας : «Χθες το βράδυ, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, όπου βρισκόμουν με φίλους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, δέχτηκα φραστικό προπηλακισμό από ομάδα κουκουλοφόρων".
Και καταλήγει:
"Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου, εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα το Σύνταγμα και τους νόμους αυτής της χώρας. Οι Αθηναίοι δεν θα ενδώσουν στη βία. Καλώ όλους τους κατοίκους της ιστορικής αυτής πόλης, να σταθούν δίπλα μας, προκειμένου να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, δηλαδή το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.» 

@ Αν αρχίσουν τα γιαούρτια τότε άστα να πάνε δήμαρχε...