Latest News

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Το σεξουαλικό υπονοούμενο της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ για τον Ηλία Κασιδιάρη (ΚΟΡΥΦΑΙΟ)

Η σέξι ηθοποιός-ψυχολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ κάνει ό,τι μπορεί για να «αφυπνίσει» τους Έλληνες κατά της Χρυσής Αυγή. Κορυφαίο είναι το σεξουαλικό υπονοούμενο για τον Ηλία Κασιδιάρη. Στο twitter ρωτάει:


" Μήπως δεν σου εγέρθητι;"

Μάλιστα, δική της έμπνευση ήταν τα τρία βίντεο εναντίον του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς ηγείται του στρατηγείου της Ιπποκράτους ενάντια στο νεοναζισμό. Την ίδια ώρα το twitter της παίρνει φωτιά με τα φαρμακερά σχόλια που ανεβάζει.
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" To πλέον χαρακτηριστικό tweet ήταν αυτό που απηύθυνε στον Γιώργο Γερμενή (Καιάδα), όταν εκείνος είχε πει το περίφημο …«εγέρθητι».

«Τι λέει αυτός που δεν του σηκώνεται;» αναρωτιόταν ρητορικά η Αλ Σάλεχ στο Twitter και συνόδευε τη φράση με μία φωτογραφία ενός κουτιού Βιάγκρα, στο οποίο αναγραφόταν: «εγέρθητι- δείγμα σεβασμού».

Φυσικά, από τα… βέλη της δεν ξεφεύγει και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. «Όταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει στο κρητικό κανάλι ότι αν δεν ήμουν βουλευτής θα ήμουν συνταγματάρχης και θα έκανα πραξικόπημα, έχουμε χάσει κάθε όριο και πρέπει να αντιδράσει η δημοκρατία. Εμένα δεν με απασχολεί ποιος είναι αυτός ο Κασιδιάρης και τι έχει στο μυαλό του, αλλά ούτε και ο Χίτλερ ήταν ευφυής ή θεωρούνταν ευφυής».