Latest News

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πως "επιστράτευσαν" και τη Νόνη Δούνια...

Ήταν ίσως η πιο λαμπερή παρουσία στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Πειραιά για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού στο Δημοτικό Θέατρο. 
Ο λόγος για την...
Πειραιώτισσα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, η οποία παρουσίασε την εορταστική εκδήλωση. Η  όμορφη και εντυπωσιακή παρουσία της προσέφερε λάμψη, δίνοντας με την προσωπικότητά της, μια άλλη νότα στη φωταγώγηση του καραβιού. 
 Στα συν της εκδήλωσης ήταν και η παρουσία εβδομήντα παιδιών της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Ωδείου Τερψιθέας, τα οποία έβαλαν τους παρευρισκόμενους στο εορταστικό πνεύμα της εποχής. 
Στα πλην, οι άσπρες πλαστικές καρέκλες που θύμιζαν συνοικιακό σουβλατζίδικο και «βεβήλωσαν» αισθητικά τον εξωτερικό χώρο στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο. Επίσης, η ομιλία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, η οποία είχε μεγαλύτερη διάρκεια για εορταστική εκδήλωση. Εκτός του ότι κούρασε η επανάληψη, δεν είχε καμία σχέση με τον σκοπό της εκδήλωσης. Ήταν ένας προεκλογικός απολογισμός του δημοτικού έργου για το 2012. 


Που κολλάει σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση να ακούει ο κόσμος (που ως επί το πλείστον προσεκλήθηκε από το δήμο Πειραιά και τα ξέρει από πρώτο χέρι) για το στρατόπεδο Παπαδογιωργή και το κουφάρι της Ραλλείου; 

@Ίσως αν είχε προαναγγελθεί η "επιστράτευση" της Νόνης Δούνια να είχε μαζευτεί περισσότερος κόσμος, ενώ καλό θα ήταν να μην μπουν ποτέ ξανά πλαστικές καρέκλες έξω από το Δημοτικό Θέατρο...