Latest News

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτη υποκρισία και ντροπή...

Όταν βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους να σχηματίζουν ουρές στο κέντρο του Πειραιά για να πάρουν λίγα τρόφιμα που έχουν ανάγκη σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, τότε συνειδητοποιείς ότι η...  φτώχεια και η πείνα είναι σε πολύ χειρότερο βαθμό απ' όσο μπορούσες φανταστείς, πλήττοντας όσους ζουν δίπλα σου, στη γειτονιά και την πόλη σου.

Όταν βλέπεις αιρετούς και μη, δεξιούς και αδέξιους να επιτίθονται στην ακροδεξιά οργάνωση, επειδή έκαναν- λέει- "κατάληψη"  στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι αυτοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει δίπλα τους.
 Αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου και τους άλλους πως έχεις λύσει όλα τα προβλήματα, λέγοντας συνεχώς ότι δεν υπάρχουν άστεγοι, άνεργοι και πεινασμένοι στην πόλη με το μεγάλο λιμάνι.
Αλλά κι όταν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης παραμένουν θεατές σε συμβαίνουν ή απλώς ασχολούνται μόνο με όσα τους υπαγορεύουν από το κόμμα και δεν αγγίζουν τους πολίτες ή ο αγώνας τους εξαντλείται μόνο για να δοθεί καμία επιχορήγηση σε κέντρο αλλοδαπών και αν θα ξηλωθεί καμία γλάστρα. 

Αντί, λοιπόν, να σιωπήσουν και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εξαλείψουν τις αιτίες που αναγκάζουν τόσους πολίτες να πηγαίνουν σε συσσίτια, ένωσαν τις φωνές τους για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες και να κάνουν λαϊκούς ήρωες τους φιλοναζιστές της Χρυσής Αυγής, που κάνουν τα δικά τους επικοινωνιακά σόου με τους πεινασμένους Έλληνες.  
Μιλάμε για απίστευτη υποκρισία και ντροπή.

@ Πάλι καλά που δεν έκαναν μηνύσεις και στους 5.000 ανθρώπους που πήγαν να πάρουν λίγα τρόφιμα για να περάσουν καλύτερες εορτές...