Latest News

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Νονοί βαφτίζουν μουσικούς παραγωγούς και καλλιτέχνες στο "Κανάλι 1"!

Πριν λίγες ημέρες, ρωτούσαμε αν αληθεύει ότι εργαζόμενοι-ρουσφέτια στο δημοτικό ραδιόφωνο εξακολουθούν να πληρώνονται σκανδαλωδώς από τη ΔΗΡΑΠ, ενώ απολύονται τεχνικοί μετά από...
χρόνια προϋπηρεσίας. 

(http://reportaznet.blogspot.gr/2012/12/blog-post_194.html).

Το ερώτημα δεν ήταν ρητορικό, αλλά φαίνεται πως κάποιοι εξακολουθούν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Τώρα έρχεται το  blog plateiaippodameias και προχωρά ένα βήμα ακόμα την υπόθεση- σκάνδαλο. Γράφει λοιπόν:


"Έχουμε στα χέρια μας το σχετικό έγγραφο του ΑΣΕΠ για την υπόθεση των εργαζομένων στην ΔΗΡΑΠ. Δεν θέλουμε όμως  να το σχολιάσουμε για να μην δημιουργήσουμε και αλλά θέματα σε ανθρώπους που παλεύουν  για το μεροκάματο.
Θα σημειώσουμε όμως ότι η απόφαση του Δ.Σ  της 15/11/2012 που παρέχει συμπληρωματικά στοιχειά και με τα όποια σχηματίστηκε  η τελική άποψη του ΑΣΕΠ για το θέμα, έχει κάποια οσμή, που δεν μας πολύ αρέσει. Εννοείτε  ότι  θα την ψάξουμε περαιτέρω εκτός εάν ορισμένοι αφελείς τύποι του Δ.Σ πιστεύουν  ότι μασάει  η κατσίκα ταραμά".



Αυτό που υπονοείται, είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΡΑΠ "βάφτισε" τα παράνομα ρουσφέτια με τις μαϊμού ειδικές ανάγκες σε μουσικούς παραγωγούς-καλλιτέχνες, για να μην εμπίπτουν στις διατάξεις του ΑΣΕΠ, που ζητά άμεσα τις απολύσεις τους

Αλήθεια τι απαντούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ και κυρίως ο δήμαρχος;


Εννοείται ότι θα επανέλθουμε.